Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen pendriveokat (inkább...

Milyen pendriveokat (inkább 64 GBost jelenleg) ajánlanátok, amiknek jó az írási sebességük, és tényleg USB 3.0 vagy 3.1 nek felel meg?

Figyelt kérdés

Vettem valamikor valami Kingston DataTravelert és hiába írta rajta, hogy 3.0, teljesítménye kb USB 2.0 nak felelt meg.

És ha lehet, az ár érték arányt is számítsátok bele.

2020. szept. 30. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Kingston ált megfelel, nem ebayről kell rendelni a legolcsóbbat. én m,ég 20kért vettem 32 gb-sat 3 éve elég gyors, de sandisk.
2020. szept. 30. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet inkább külső ssd-t érdemes már nézni ekkora méretnél..mert árban már kifizetődhet az eltérés.
2020. okt. 4. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Kingston Exodia
2020. okt. 4. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Az Exodia USB 3.2, nem? Honnan tudhatom, hogy a gépem ki tudja használni ezt a sebességet?

Vagy az Exodián kívül mást esetleg tudsz ajánlani?

De az SSDt (főleg a külsőt) a régebbi számítógépek felismerik? Mi szükséges hozzá, milyen támogatás?

2020. okt. 5. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi, csak USB 3.0. Anélkül nincs értelme.
2020. okt. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!