Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomban szeretnék...

A laptopomban szeretnék cserélni ssdre ez jó lenne hozzá ?

Figyelt kérdés

Egy 1 terás merevlemez van a laptopomban és ezt szeretném kicserélni egy ssdre . Egy asusu x541u laptoprol van szó youtubon fent van hogy sokan megcsinálják és én is megprobalkoznék vele . Asztali gépemben sokmindent cseréltem már és sose volt vele bajom . A kérdésem az hogy vajon tud kezelni 500 gbost is ? Mert youtubon mindenki 250est rak bele . Én ezt néztem ki : [link]

Előre is köszönöm !

2021. jan. 29. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy tud. Tökéletes bele, samsung legjobb ssd!
2021. jan. 29. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
99%, hogy jó hozzá. Viszont laptopban valamivel nehezebb kicserélni, mint asztali gépben, inkább szervizben kellene megcsináltatni a cserét. Ha eltöröd a kis műanyag pöcköket, akkor lógni fog a gép alja.
2021. jan. 29. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Akármekkorát tud kezelni. 3 TB-osat is.

Ezt a samsungot nem ajánlom, mert túlárazott.

Helyette: Crucial MX, WD blue 3D (ezek dram cache-esek, ugyanolyan jók, mint a samu 860 evo)

Egy ilyen gyenghe netezős gépben ennek viszont semmi jelentősége. Mehetsz a legolcsóbb kategóriára. kingston a 400, crucial bx, wd green, stb...

A lehetőség. A HDD helyére rakod az SSD-t.

B: Az ODD helyére rakod a HDD-t (beépítőkerettel), a HDD helyére pedig az SSD-t

Szóval döntened kell, hogy a HDD a fontosabb vagy az ODD.

2021. jan. 29. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat körbe nézek akkor még milyenek vannak csak ez van az adztalimba is és bevált ! A hdd kijön mert mindenképpen kell a lemez író meglátjuk tudok e belőle valahogy külső bunyót csinálni :D és én szeretném itthon megpróbálni pár dolognak már álltam neki ez is menni fog :D köszönöm még egyszer a válaszokat !
2021. jan. 29. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!