Laptopomban szeretnek memóriát bővíteni. Most 4 gb van, honnan tudhatnám meg, hogy 16gb-ot elbírna?
4 gb ddr4 van benne, de lassul. Szeretnék bele legalább még egy 4 gb-osat, hogy legyen összesen 8.
De nem tudom, hogy hogy lenne jobb, ha egy 4 gb-ossal kibővíteném melle, vagy ha egy 8gb-osat vennék, és kivenném a mostanit. De az is érdekel, ha vennék egy 16 gb-osat akkor elbírná-e a rendszer, vagy egyátalán mitől függ?
AIDA64 megmutatja milyen 4 gb-os ram van benne, ez alapján vehetsz bele még egy ugyanilyet.
sajnos nem igazan talalni infot
lenovo oldalan nem nezted meg?
nem tudom miert kell hozza regisztralni hogy infot kapjak rola...
mashol ugytunik hogy csak 8GB ig tamogatja de hogy hogyan is (van e integralt is benne es hany slot bovitohely van) azt nem tudni
#3 +1 csak az nem pont ugyanaz de lehetseges hogy hasonlo maradt
ha 1 slot van benne akkor lehet hogy a 4GB az integralt es 20GB ig bovitheto a 16 ossal
Az árukeresőn találtam róla infót, nem tudom, hogy hiteles-e.
Ezek szerint 4 giga integrált memória van benne és max annyit is kezel, továbbá nincsen több bővítőhely benne.
Memory
4 GB DDR4
4 GB DDR4 + 2 GB Slot
4 GB DDR4 + 4 GB Slot
4 GB DDR4 + 8 GB Slot
16 GB Slot
PDF Datasheet ben igy all ami erdekes:D
nehez normalisan irni ugytunik masoknak is nem csak nekem:P
de feltetelezhessuk hogy hatha 16+4 akart lenni
#7 hat ha a gyarto sincs tisztaban termekevel?
egy ilyen boltgyujtos oldal nem fog valosat irni, eleve ezekbol 8GB osok is voltak arulva (ami persze nem zarja ki hogy integraltak es bovito foglalat nelkuliek
tesztek mar valamenyire iranyadobbak, de hat tipuson (gyartosorszamon) belul is van hogy varialnak, hogy hamisitott e az ketes inkabb gyarto nem torodik vele csak annyira amenyire bir
A benne lévő 4 GB RAM fixen forrasztott, ehhez tudsz még hozzápakolni 4-et vagy 8-at, hogy legyen 8 vagy 12 GB RAM-od. (Szerintem az átlag felhasználónak összesen 8 GB RAM bőven elég.)
Ami még sokat gyorsíthat a gépen, az egy SSD, elméletileg van a laptopban egy M.2 port, tehát M.2 SATA SSD-ket támogatnia kell (az M.2 NVMe-t elméletileg nem). Ilyenkor az SSD-re kell a Windows-t telepíteni, a HDD-n meg maradhatnak az adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!