Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen tipusu ram ot vegyek a...

Milyen tipusu ram ot vegyek a laptopomba? Asus x451mav boviteni szeretnem 4 gigabytra

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 18:16
 1/5 szántóvető ***** válasza:
vedd ki,nézd meg.többféle procival is kijött ez a laptop.az biztos hogy ddr3 ram megy bele,1066 vagy 1333 mhz-es.dual chanelben legyenek,akkor tudod optimálisan kihasználni a teljesítményt. [link]
2015. okt. 4. 19:18
 2/5 CspCsj ***** válasza:

Mivel egy foglalat van a laptopban a meglévőt ki kell venni és helyére betenni egy 4GB-osat, bármelyik jó ezekből:

[link]

Bár ahogy az első írta, 1333MHz-nél nem fog gyorsabban működni az 1600MHz-es sem (de ha olcsóbb mint egy 1333-as, akkor inkább 1600-as vegyél)

2015. okt. 4. 19:39
 3/5 szántóvető ***** válasza:
ez elképesztő de tényleg csak 1 foglalat van(pedig nem is régi gép.)tehát 4 vagy 8 gigásat rakhatsz bele,más lehetőség a bővítésére nincs.
2015. okt. 4. 20:10
 4/5 CspCsj ***** válasza:

A gyári specifikáció szerint 4GB-ig kezel:

[link]

(persze kipróbálhatsz 8GB-osat, de csak olyan helyen ahol visszaveszik, ha mégsem működne)

Egyébként tavaly egy ismerősnek egy Lenovo laptopot ajánlottam, amiről utólag kiderült, hogy szintén egy memóriafoglalatos. Neki nem volt fontos, de én is gondolkodtam rajta, azonban emiatt lemondtam róla.

2015. okt. 4. 23:02
 5/5 szántóvető ***** válasza:

nem.4 giga van benne de 8-at tud kezelni: [link]

igpu-s konfighoz kifejezetten ajánlják a dual channelt:

[link]

ezért is furcsa hogy egy relatíve gyengébb laptopot tovább lassítanak egyetlen ram-foglalattal.(a 2011-es belépőszintű laptopom 2 foglalatos.)

2015. okt. 4. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!