Törött műanyag plexire érvényes a garancia?(számítógép ház)
Van egy Zalman Z9 Neo tipusú számítógép házam.
A minap takarítottam,és véletlenül elborult az oldalfala a háznak,és sajnos végigrepedt a plexi.Pedig nem kapott nagy ütést,csak hát elég gagyi műanyag!
Garancia van még rajta ezév 04.23.-ig.
Kérdésem az lenne,hogy érdemes felvenni a webáruházzal a kapcsolatot,vagy ez az én hibám,(Nem rendeltetésszerű használat)és nem érvényes rá a garancia?
De mit akarsz gariztatni rajta? Ne mondd, hogy a plexit... Garancia csak olyan dolgokra vonatkozik, ami rendeltetésszerű használat mellett romlik el. Egy gépházban ilyen tulajdonképpen nincs. Talán ha van ventilátor, és bekrepál, vagy hibás csatlakozót szereltek rá.
De te most tényleg azt akarod bemesélni, hogy eltörted a plexit, és ezt most kicseréltetnéd velük? 😃 Ez viccnek is rossz...
Garancia az ügyetlenségre nem jár.
Szemüvegnnél pl. lehet vásárolni, de azt ugyan garanciának hívják de inkább biztosítás.
Így jár aki műanyag plexis házat rendel. Legközelebb minimum toledói acélból legyen az a plexi!
Egyébként a műanyag plexi repedése korlátozza a rendeltetésszerű használatot?
#7 vagy belementél valakibe hátulról. ;)
Egyébként egyik ismerősöm biztosítást kötött a laptopjára. Megbotlott és elejtette. Ha más lökte volna meg pl., akkor a biztosító fizetett volna, de így nem. Nem tudom hogy van-e rá biztosításod, de ha van, akkor lehet majd úgy kell előadnod, hogy feldöntötte a kutya, vagy a medvedisznóember, vagy a rézfarkú bagoly, hogy fizessen a biztosító. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!