Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTA 5 megvettem eredetibe és...

GTA 5 megvettem eredetibe és a kód ami benne volt az aktiváló kód a Social Club-hoz nem érvényes mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van olyan GTA5 verzió amihez nem kell ez a Social Club os szarság és amihez nem kell internet hogy a frissítéseket letöltsek.

Olyanra gondolok olyan GTA5 re hogy feltelepítem 7 cdről mint a vice cityt vagy a San Andre-ast Crak-elem és már lehet is játszani van olyan hogy internet nélkül lehet játszani sima telepítéssel?

2016. szept. 4. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg steam-en. Ha nem megy, írj a supportnak.
2016. szept. 4. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze van crack GTA5-höz, Google-val vagy ha tudsz ncore-on megtalálod, ide nem szabad belinkelni

De ha megvetted tényleg inkább a supportnak írj ahonnan vetted

2016. szept. 4. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem steam kulcs, és azért nem fogadja el.
2016. szept. 4. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha steamről telepíted az eredeti kulccsal, működni fog. Amit kaptál hozzá az ott is jó.
2016. szept. 4. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ennyi eszed van neked is XD

Minek vetted meg, ha illegalis modon akarod aktivalni?

Figyelj, a kodot miert nem irtad oda? Abbol megmondanank mi a hiba XD de amugy tenyleg, ha a -ket odairod, a betuk helyet X-eket, akkor meg lehet mondani h steam vagy sc kod. Ha dobozosat vettel akkor szinte biztos h sc-n kell aktivalni, nem steamen. A steam verziohoz is kell sc, ott csak az aktivalas mas. Meg persze steamen dragabb (learazaskor olcso).

2016. szept. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!