Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát ajánlotok...

Nutty54 kérdése:

Milyen videókártyát ajánlotok 100.000-120.000 Ft körüli összegért?

Figyelt kérdés

Körül néztem a piacon és nem találtam ebben az árkategóriában olyat amiben legalább 6gb vram van. Illetve a kompatibilitásokhoz sem értek, egy i5 9600k processzor mellé szeretném berakni.

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. jan. 25. 12:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Most csak használtan kapni kártyát ennyiért.1070,1070 ti,1080,esetleg 1660 ti,bár ez nyilván nem ér ennyit.a hardveraprón nézz szét.
2021. jan. 25. 12:38
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Alaplapod milyen? Leginkább azon áll vagy bukik a dolog, hogy milyen videokártyát tehetsz rá. Egyébként szerintem ha megírod ugyanezt pl a PCX.hu csapatának, biztos nagyon szívesen segítenek :)
2021. jan. 25. 12:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves veszekedő emberek! Hol írja a kérdező, hogy mit akar csinálni a kártyával? Miből gondolod, hogy nem grafikával foglalkozik, vagy animálással. De bármi más 1000 indok lehet rá. És ha játszani szeretne, nektek azzal mi a bajotok? Csak azért, mert ti hülyék voltatok tanulni, hogy megkeressetek annyit, hogy ilyeneket megvehessetek, nem kell fikázni a másikat.
2021. jan. 25. 13:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm az értelmes hozzászólásokat, sajnálom ha egyes emberekben rossz érzést váltottam ki a kérdésemmel. Nem áll módómban reagálni rájuk, úgy gondolom hogy ezzel magatokat minősítitek.

2-esnek köszönöm a tanácsot, rendszeresen figyelek minden platformot ahol használtan hozzá lehet jutni ezekhez a kártyákhoz kicsit kedvezőbb áron.

3-as, jelenleg még nincs alaplapom, új gépet szeretnék építeni viszont ezt a videókártyát néztem ki: Gigabyte B365M D3H LGA1151

2021. jan. 25. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
És hogy válaszoljak a kérdésedre is, egy GTX 1660 -at érdemes lenne megnézned, jó kis kártya, olyan 120k körül van újonnan az ára. De hardveraprón biztos kapsz olcsóbban is. :)
2021. jan. 25. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Valami erősebbet vegyél!
2021. jan. 25. 13:09
 7/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, amennyiben teljesen új gépet szeretnél összerakni, pcx, vagy az aqua honlapján van gépösszerakó, ahol kiválaszthatod melyik alaplapot/procit stb. szeretnél, és a rendszer a csak azokkal kompatibilis hardvereket ajánlja hozzá, így össze tudsz rakni egy gépet, amiben minden összepasszol (plusz össze is szerelik)
2021. jan. 25. 13:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget!
2021. jan. 25. 13:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Szivesen
2021. jan. 25. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Üdvözletem kedves kérdező!

Én nem javasolnék annyi pénzt költeni videókártyára mivel olyan sok pénzért már komplett számítógépeket lehet vásárolni. Ajánlom figyelmébe a "voodoo" videókártyákat, azok nagyon szép teljesítményre képesek.

Tisztelettel,

Szaki57

2021. jan. 25. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!