Milyen videókártyát ajánlotok 100.000-120.000 Ft
körüli összegért?
Figyelt kérdés
Körül néztem a piacon és nem találtam ebben az árkategóriában olyat amiben legalább 6gb vram van. Illetve a kompatibilitásokhoz sem értek, egy i5 9600k processzor mellé szeretném berakni.
Most csak használtan kapni kártyát ennyiért.1070,1070 ti,1080,esetleg 1660 ti,bár ez nyilván nem ér ennyit.a hardveraprón nézz szét.
2021. jan. 25. 12:38
2/14 anonim válasza:
Alaplapod milyen? Leginkább azon áll vagy bukik a dolog, hogy milyen videokártyát tehetsz rá. Egyébként szerintem ha megírod ugyanezt pl a PCX.hu csapatának, biztos nagyon szívesen segítenek :)
2021. jan. 25. 12:42
3/14 anonim válasza:
Kedves veszekedő emberek! Hol írja a kérdező, hogy mit akar csinálni a kártyával? Miből gondolod, hogy nem grafikával foglalkozik, vagy animálással. De bármi más 1000 indok lehet rá. És ha játszani szeretne, nektek azzal mi a bajotok? Csak azért, mert ti hülyék voltatok tanulni, hogy megkeressetek annyit, hogy ilyeneket megvehessetek, nem kell fikázni a másikat.
2021. jan. 25. 13:02
4/14 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm az értelmes hozzászólásokat, sajnálom ha egyes emberekben rossz érzést váltottam ki a kérdésemmel. Nem áll módómban reagálni rájuk, úgy gondolom hogy ezzel magatokat minősítitek.
2-esnek köszönöm a tanácsot, rendszeresen figyelek minden platformot ahol használtan hozzá lehet jutni ezekhez a kártyákhoz kicsit kedvezőbb áron.
3-as, jelenleg még nincs alaplapom, új gépet szeretnék építeni viszont ezt a videókártyát néztem ki: Gigabyte B365M D3H LGA1151
2021. jan. 25. 13:02
5/14 anonim válasza:
És hogy válaszoljak a kérdésedre is, egy GTX 1660 -at érdemes lenne megnézned, jó kis kártya, olyan 120k körül van újonnan az ára. De hardveraprón biztos kapsz olcsóbban is. :)
2021. jan. 25. 13:04
6/14 anonim válasza:
Valami erősebbet vegyél!
2021. jan. 25. 13:09
7/14 anonim válasza:
3-as vagyok, amennyiben teljesen új gépet szeretnél összerakni, pcx, vagy az aqua honlapján van gépösszerakó, ahol kiválaszthatod melyik alaplapot/procit stb. szeretnél, és a rendszer a csak azokkal kompatibilis hardvereket ajánlja hozzá, így össze tudsz rakni egy gépet, amiben minden összepasszol (plusz össze is szerelik)
2021. jan. 25. 13:13
8/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget!
2021. jan. 25. 13:33
9/14 anonim válasza:
Szivesen
2021. jan. 25. 13:34
10/14 anonim válasza:
Üdvözletem kedves kérdező!
Én nem javasolnék annyi pénzt költeni videókártyára mivel olyan sok pénzért már komplett számítógépeket lehet vásárolni. Ajánlom figyelmébe a "voodoo" videókártyákat, azok nagyon szép teljesítményre képesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!