Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha van tv-és korlátlan vezeték...

Ha van tv-és korlátlan vezetékes internet előfizetésem egyik szolgáltatónál, akkor a routerről a smart tv-re is rá tudom csatlakoztatni a vezetékes netet?

Figyelt kérdés

Egy másik szolgáltatónál levő mobilnetemet tudom használni a tv-n keresztül (ha nem is teljes körűen (a youtube pl. megy rajta igen prímán).

S ha rá tudom csatlakoztatni, akkor (úgy logikázok) az HDMI csatlakoztatón keresztül, vagy sima usb-vel lehetséges?

Újabb kérdés, hogyan tudok HDMI vagy USB - t elvezetni 10-15 méterre (mert annyi a távolság).

2021. jan. 22. 11:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem kell jelszó. Bedugod, és megy 😉
2021. jan. 24. 10:05
 22/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, de hol keressem, hova nyomjak? Nem találom sehol. Tegnap éjjel én már kitöltöttem azt az access-részt is,(beírtam mindhárom dolgot //a routeren megtalálhatóak) de arra is csak hibaüzenetet írt ki.
2021. jan. 24. 11:28
 23/26 A kérdező kommentje:

MOST MEG MÁR VAN!!

Nem is értem, tegnap (pontosabban már ma...még éjfél után) bármit próbáltam elkövetni, nem jött meg a net. Ki érti ezt? Talán az a baj, hogy kerestem...lehet, alapállásban ott lett volna....de ezt azért nem gondolom anyira komolyan.

FELMERÜLT EGY ÚJABB KÉRDÉS:Rajta van a tv -n egy másik szolgáltatónál levő mobil internetem is. Hol és hogyan tudnám beállítani, hogy ne azt fogyassza (mert az nem korlátlan), hanem ezt, a vezetékes korlátlant?

2021. jan. 24. 11:49
 24/26 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, ez a probléma is megoldotta magát. (közben nem fogy a mobil netem a korlátozott).

Köszi!!

2021. jan. 24. 15:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Elvileg az az alap, hogy ha kap a seggébe egy netkábelt, akkor lecsatlakozik a wifiről.
2021. jan. 24. 17:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom másra fogni az akkori problémát (a korábban említetten kívül) hogy kontakthiba lehetett annak a hátterében, hogy nem jött meg a net, miután bedugtam a tv hátuljába.....mert biztos ami biztos alapon megmozgattam egy kicsit a dugót a tv-ben /pedig előző este, amikor bedugtam, (be)kattant....de talán mégsem volt tökéletes a 'kattanás'.....mert ezután let net...persze, nem ilyen direkt módon történt a'megvilágosodás'..és maga a történet, de a folyamat lényege az így volt valahogy.
2021. jan. 27. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!