Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » QuadCore Intel Core i5-2400...

QuadCore Intel Core i5-2400 processzorhoz milyen videókártyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Van egy Lenovo MP91-es gépem QuadCore Intel Core i5-2400, 3300 MHz procival és 8 GB DDR3 RAM-mal, integrált Intel(R) HD Graphics 2000 videókártyával. Internetezni tökletes, ám a kisfiam szeretne vele játszogatni. (Minecraft, Lego Worlds, Scrap Mechanic...), amire már a videokártya kevés. Vennék egy használt kártyát bele, de nem tudom, hogy melyik típus lenne az ideális ehhez a procihoz. Szeretném a maximumot kihozni amit ebből a régi gépből lehet, ehhez kérnék hozzáértő segítséget. A nevelési tanácsadást kérem mellőzzük!

2021. jan. 19. 11:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem hát,a 7870 sosem romlik el..
2021. febr. 6. 19:06
 32/38 anonim ***** válasza:

31

minden VGA el tud romlani.

2021. febr. 6. 19:25
 33/38 A kérdező kommentje:
De. Jófogáson vettem. Ott is csak emberek árulnak, mint bárhol máshol.
2021. febr. 6. 20:12
 34/38 anonim ***** válasza:

Hát, akkor te kérlek hülye vagy, ott nem vásárlunk.

hardverapron kell, megbízható eladótól.

2021. febr. 6. 21:23
 35/38 A kérdező kommentje:
Oké. Biztosan hülye vagyok,mivel nem értem, hogy mitől megbízhatóbb, hisz mindkét helyen más, szintén idegen emberek visszajelzései alapján kell döntenem egy idegen ember megbízhatósága felöl. Szóval? Ha valami spirituális a magyarázat, kérlek ne fárassz vele. Ha kézzelfogható akkor érdekel. Várom.
2021. febr. 7. 08:09
 36/38 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy az egyik helyen látod, hogy van 500 pozitívja, több éves accountja, és eleve egy olyan hely, ahol a hardcore PC-sek vannak. A másik helyen általában meg túlárazott PC cuccok vannak, nagyon sokszor olyan eladóktól, akiknek 0 értékelése sincs.

Mennyit fizettél érte?

2021. febr. 7. 11:31
 37/38 anonim ***** válasza:
44%

A hardverapró sokkal több hirdetést tartalmaz, sokkal jobban pörög, mint a jófogás. Általában a hirdetők vagy sajátot hirdetnek (a néhány, legfeljebb tucatnyi értékelésig), vagy kereskednek (a sokszáz +-os értékelésekkel bírók). Ez utóbbi jó eséllyel ebből él, a magánszemély meg "személyesen" érintett az ügyben, mindkét kategóriának fontos a magas értékelése.

A jófogáson meg lehet, hogy valaki seftel mindennel, hagyatékkal, garázsvásárral, lopott áruval, bármivel, a sok +-os értékelése eredhet innen (ha épp nem a haveri körrel, vagy fake accountokkal és fake vásárlásokkal tornázta fel magának) is.

A hardveraprón a magánszemély esetleg maga is vásárolna használtat, ott sem akarja lerontani az értékelését. Tehát ott közvetlenebb az érdek, meg az érintettség. A kamu hirdetéseket meg le is szokták húzni kommentekben.

A 7870-eddel egy szinten kb. a GTX 760 van. Tehát ha látsz

GTX 670 , GTX 760 , GTX 950 kártyákat, akkor azon a szinten vagy, mint a 7870-ed volt.

Ezek kb. 20 ezer Ft körül mennek, ha szerencséd van, pl. épp ma délelőtt volt egy gtx 770 15 ezerért, el is ment kb. másodpercek alatt. A hardverapró nagyon pörög, de érdemes nézni, nagyon jókat lehet kifogni. Én pl. a két ünnep közt vettem GTX 780-at 24 ezerért, azóta is alig látni 40 ezer alatt...

2021. febr. 7. 12:09
 38/38 anonim ***** válasza:
Ezekre ugyanúgy nincs gari viszont sok évvel öregebbek.
2021. febr. 7. 12:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!