QuadCore Intel Core i5-2400 processzorhoz milyen videókártyát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Van egy Lenovo MP91-es gépem QuadCore Intel Core i5-2400, 3300 MHz procival és 8 GB DDR3 RAM-mal, integrált Intel(R) HD Graphics 2000 videókártyával. Internetezni tökletes, ám a kisfiam szeretne vele játszogatni. (Minecraft, Lego Worlds, Scrap Mechanic...), amire már a videokártya kevés. Vennék egy használt kártyát bele, de nem tudom, hogy melyik típus lenne az ideális ehhez a procihoz. Szeretném a maximumot kihozni amit ebből a régi gépből lehet, ehhez kérnék hozzáértő segítséget. A nevelési tanácsadást kérem mellőzzük!2021. jan. 19. 11:14
11/38 A kérdező kommentje:
Üdv. Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Sok típust ajánlottatok, lesz miből válogatnom. Egyébként van köztük sok ma is újonnan kapható, elég húzós árú modell. Ez az ősöreg gép tényleg még számít annyira jónak, hogy "megérdemel" egy vadiúj videokártyát? Én ezt teljesen el is vetettem amikor a kérdést feltettem.
2021. jan. 20. 17:07
12/38 anonim válasza:
ha kell info 1060-ról, én ajánlottam pár hozzászólással feljebb, írj privatot ha jatekkal kell tesztelni leírhatom hogy fut vele
13/38 anonim válasza:
Akkor vennék újonnan videókártyát, ha amúgy is egy új gépet vennék idén. 10 éves alkatrészek mellé inkább használtat, fillérekből.
14/38 anonim válasza:
Újonnal nem veszünk videókártyát!
GTX 1050
Egy táp cserével:
RX470/570
15/38 anonim válasza:
14-es. Adom! Csak egy őrült vesz újonnan videókártyát!
16/38 A kérdező kommentje:
Oké! Értem és köszönöm! Láttam 20 alatt GTX 1050 Ti kártyát, szerintem nekem az megfelel minden szempontból. Persze a tápcsatit még megnézem előtte.
2021. jan. 21. 09:00
17/38 anonim válasza:
Kizárt hogy a tápodon van olyan, tehát olyan 1050 ti- t keress amelyiken biztosan nincs.ha nem oc-s verzió akkor valószínűleg nincs rajta.
18/38 A kérdező kommentje:
Oké! Lássuk végre megértettem-e? :-) Olyan 1050 Ti kártyát tudok csak a jelenlegi gépemben (tápommal) használni, amelyen nincs plusz táp csatlakozó, tehát mindösssze a PCI-E csatlakozóból nyerhető 75W teljesítmény elegendő neki. És eszerint van ilyen változat. Egyébkét amit láttam azon úgy tűnt, hogy nincs, furcsáltam is, de rá fogok kérdezni.
Köszi!
2021. jan. 21. 11:25
19/38 anonim válasza:
Igen.használt 1650 kártya is jó lenne,de kétlem hogy ilyet találsz.újonnan pedig nagyon felment az ára.
20/38 anonim válasza:
Milyen tápod van, hogy 6-tűs csati sincs rajta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!