Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AQUA-nál hogyan működik a...

Az AQUA-nál hogyan működik a 14 napos elállás? Muszáj, hogy ne legyen kibontva a termék vagy kibontottat is visszaveszik? Hogyan működik?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 05:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem őket, azt mondták, hogy magánszemélyként van 14 napos elállás, köszönöm mindenkinek!!!
2021. jan. 7. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy már mindegy, azért leírom.

Az "online rendelés" a rendelés leadására vonatkozik, az előttem is leírtak szerinti fizikai megvizsgálási lehetőség hiánya miatt. Ez az átvételi módtól független. Ha online rendeled, de személyesen veszed át fizikai üzletbe IS online vásárlásnak minősül. Ez viszont szoftverekre nem vonatkozik, illetve higéniai okora hivatkozva nem vehetnek vissza dolgokat (pl fehérnemű).

Példával éljek: Karácsonyra vettem a testvéremnek egy XBox kontroller dokkolót a PlayIT storeban (576kb) és személyesen vettem át, a rendelés után fél órával, volt raktáron a helyi üzletben. Nem volt jó a dokkoló. A bontatlan dobozt (alapból mindegy hogy bontott-e, ha megvan minden tartozéka) visszavittem a blokkal együtt és levásároltam (a teljes árat is visszaadják ha szeretnéd)

2021. jan. 7. 11:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, már megkérdeztem tőlük online levélben, de köszönöm+++
2021. jan. 7. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!