RTX 3080 kiábrándító teljesítmény CoD Warzone-ban, mi lehet a baj? több lenn
Megvettem az új rtx kártyát gtx 980 után, azt hittem nagy ugrás lesz grafikailag, háát nem lett finoman szólva...
Még régi kártyámmal is volt 100 körüli fps warzone-ban, persze le kellett venni bizonyos dolgokat, de pl grafikát mediumra tettem. Most meg ismét le van véve a grafika szégyenszemre (i7 10700k, 32 gb ram, gpu), és így is 140 körüli fps van, ami leesik sokszor ez alá is, cserébe elég sokat laggol a játék, persze ez lehet net probléma is, de 40 a ping, tehát nem valószínű...
TEhát írjátok le mégis mit lehetne tenni ez ügyben? RTX 3090 kéne sli-ben amd threadripperrel vagy mi????
Tehát vettél eg 3080-ast a 980-as után és az a problémád, hogy ledroppol az fps-ed.
Lehet, hogy nem a legújabb a drivered, de egyéb hiba is lehet.
Ezt próbáltad már?
első: legujabb a driver, a videónak meg nézd már meg a like-dislike arányt, na ilyenekben pont nem bízok
2-es: a rendszer vadiúj, nincs egy hetes, nemhiszem hogy az megoldaná a problémát...
na ezt a videót figyuzzátok:
https://www.youtube.com/watch?v=s6eGaBToAC4
őneki csak alap 3080-ja van, mig nekem gaming x trio, ami ugy OC-s, és ugyanugy qhd-ban játszik, és 180 fps-e van, a mozgáson, lövésen is látszik mennyire letisztult, mig én grafikám akadozós, homályos, most komolyan EZ MI?????
Rengeteg embernek van ilyen hibája. Nekem is volt. én akkor újraraktam a rendszert. nálad viszont most új rendszer van.- Foggalmam sincs miért ilyen fos a warzone.
Próbáld meg újra a drivert!
driver eltölt
win update kikapcsol, DDU letölt, csökkentett módban törölsz a ddu-val mindent
drivert telepíted.
win update-et meg majd visszakapcsolod, ha biztosan jók a driverek.
esetleg a... mit is csinál a játék mikor elindítod, shadereket frissít? Na azt lehetne még valahogy amnuálisan nullázni. Akár a játék teljes törlésével.
Többi játékban amúgy jók az eredmények, megfelelnek a youtuibe-os eredményeknek?
többi játékot nem néztem youtube-n, mondjuk nem is játszok sokat, pl: lol-nak nem kell nagy követelmény, se overwatchnak
mi az a ddu? és amugy a törlés-ujrainstallálás mért is oldaná meg a problémámat? nem látom a logikát benne, főleg hogy zsír új az egész...
meg mi van a shaderekkel? az nem pont amiatt van, hogy jobban fusson a játék? meg amugy is automatikus, nem lehet kikapcsolni...
amiatt van, de nálam hiába vacakolt vele, akkor is xar maradt. valami nem okés vele.
ddu: google
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!