Haxo kérdése:
Nem bírom aktiválni a win 10 prot,valaki esetleg tudna e segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval nem olyan rég vettem egy teljesen új számítógépet és mivel nem nagyon értettem hozzá vettem egy Windows 10 pro kulcsot mivel le volt árazva és azt gondoltam mivel igen borsos ára van ezért magát a rendszert is megkapom(a kulcsot olcsón vettem csak maga az alap ár ami sok). És rendszert külön nem vettem és amikor megjött a gép egyből ismerősök segítséget kértem akik ráraktak egy telepíthető win 10 prot a gépemre. Ezzel eddig semmi probléma nem lenne viszont akárhogy próbálom nem bírom aktiválni a kóddal. Valaki tudja mi lehet a probléma?2021. jan. 4. 16:09
1/7 anonim 

válasza:

Simán meglehet, hogy valami "tört" Win 10 rendszert raktak rá, amin direkt tilva van több gyári szolgáltatás is, ami megakadályozza az aktiválást.
Nem dob vissza valami hibaüzenetet? Az is lehet, hogy a megvett kód már fellett használva, ilyenkor írnod kell ahonnan/akitől vetted.
2/7 anonim 

válasza:

Biztosan win 10 pro van a gépeden?
Honnan vetted a kulcsot és mennyiért?
3/7 anonim 

válasza:

Mit jelent a "nem bírom aktiválni"? Hibaüzenetet kapsz, ha igen, mit? Eltérő a rendszer és a kulcs (pl. Home - Pro)?
4/7 anonim 

válasza:

a microsoft oldaláról teljesen ingyenesen le lehet tölteni a win10et
5/7 anonim 

válasza:

Mit vettél pontosan, honnan vetted, mit kaptál...?
6/7 anonim 

válasza:

Küldd el a kulcs pontos nevét (úgy ahogy a bolt oldalán ki volt írva)
És azt hogy a gépházban milyen Windows verziót ír
7/7 A kérdező kommentje:
A kulcsot árukeresőn vettem egy elvileg verified oldalról(pipa volt a neve mögött árukeresőn ami gondolom azt jelenti) és a hibakód amit kiír az az hogy nem eredeti a termékkulcs vagy a licence
2021. jan. 4. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!