Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik egeret válasszam?

Melyik egeret válasszam?

Figyelt kérdés

1. Steelseries rival 3

2. Hyperx pulsefire core

3.razer basilik essential 2019

A steelseries es a razer ugyanabban az arban van,200 lej(14.000 ft)

A hyperx pedig 170 lei (12.000 ft)

A szivem inkabb a razer fele huz mert a mostani razer fejesemtol le vagyok nyugozve,de azert nem vagy biztos mert allitolag tularazott. Segitsetek kerlek

2021. jan. 4. 15:33
A kérdező szavazást indított:
Razer
HyperX
Steelseries
Majd leírom
6 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kicsit csalódtam a razerekben, ugyan annyiért egy logi vagy egy steel jobban bejött.
2021. jan. 4. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdés, van egy válaszoló aki elég részletesen kifejtette a témát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

2021. jan. 4. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Kézbe kell venni, mindegyik más forma. Nekem a steeleeries jönne be. Viszont én Logitech G szériájából választanék.
2021. jan. 4. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy éve vettem emagrol 170 lejért a rival 3-at nekem nagyon bejön. Üdv Csíkból.
2021. jan. 4. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:

2. Köszi,körülnézek

3. Voltam már üzletben,és megtapiztam mindegyiket,kivéve a hyperx-et,de nekem mind kinézetre,mind fogásra a steelseries és a razer jött be,valahogx a

2021. jan. 5. 10:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Folytatás...

Valahogy a logitech nem annyira kézreálló.

4. Üdv sepsiből😅

2021. jan. 5. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem kell több válasz,köszi. Meglett qz "áldozat". Egy razer viper. Találtam egyet teljesen feleáron úgyhogy nem hagyhattam ki. 230 lejért azaz 16.000 ft-ért vettem az altexben sepsin. Az eredeti ára pont a duplája,460 lej vagy 32.000 ft.
2021. jan. 5. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!