Milyen enyhén döntött egeret válasszak?
Sziasztok!
Jelenleg egy trust egerem van, amit ajándékba kaptam, de szörnyű. Általános formájú egér, és néha lenyomom a bal egérgombot akaratom ellenére is és a kezem is elfárad a rajta való tartáson, mivel nem jó a kialakítása.
Régebben volt egy jó egerem, ami jobbra döntött volt, tehát a bal oldala magasabban volt és hihetetlen kényelmes volt a kezemnek, viszont lkopott ról a festék réteg és igen csúnya volt már.
Milyen enyhén döntött egeret ajánlanátok netezésre, zenehallgatásra, filmezésre, ami strapabíró anyagból készül? Árban max 15 ezret adnék ki rá.
Köszönöm.
Javaslom a linkelt topic összefoglalójának elolvasását. Nem a műszaki rész az érdekes számodra, hanem amit az egerek alakjáról, a fogásmódról írnak.
Meg a VI. részben az ajánlásokat érdemes átnézni.
És alapvetés, hogy ha lehet meg kell tapizni vásárlás előtt.
Ha budapesti vagy, akkor a Pixelbe menj el.
Őszintén,én 6 ezernél többet nem adnék egy egérért sem,akármilyen kényelmes is.
Minőség/strapabíróság/ár arányban a Logitech-re szavazok.
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget.
Igazából ehhez hasonló egeret keresnék.
Trust Evo ADvanced (19829)
Ha megnézitek ha hátulról megnézitek egyenes szögben, akkor jól látszik, hogy a bal oldali része magasabban van, mint a jobb, így a kéznek egy kellemes, pihentető tartást ad. Nem tudom, hogy élőben milyen lehet a fogása, de így tetszik. Vannak e még ehhez hasonló egerek?
Sajnos nem sokat látok és nincs nekik külön kategória sem.
Gigabyte M6800-as kiadás.(jelenleg is ezt használom)
Ha jól emlékszem 4 ezer alatt van az ára.
Köszi az infókat. Drágább egeret akarok 7 és 15 között.
Lőttem pár képet 2 egeremről. Mindkettő a gagyi pár ezres kategória.
Majd a koszt nem kell nézni. A piros Logitech és a szürke- fekete trust.
Jól látszik, hogy a piros magasabb is és döntött a kialakítása ésAnyagminőség pocsék volt akkoriban ebben az árban, de formatervezés ötös. Hiába Genius, de már kattintásokat is rosszul érzékeli.
A trust GXT 25- ről inkább nem is beszélnék, ha fizetnének se használnám, ajándékba kaptam, de ha megjön az új vágom is ki az ablakon.
A piros geniushoz hasonlót tud valaki ajánlani, ami erősen döntött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!