Új egér, de milyet válasszak (10. 000 ft)?
Figyelt kérdés
Eddig 2db "profi" egerem volt mind a 2 Aula Killing The Soul mind a 2 kb 1 másfél év alatt tönkre ment. Nem is vártam tőle többet hiszen pár ezer forintos egér volt.
10.000 forintig milyen egereket tudtok ajánlani CS:GO-ra ?
Nekem eddig a SteelSeries Rival 110 tűnt legjobbnak.
Tudom kicsivel több mint 10.000.
2018. febr. 11. 12:34
1/5 anonim válasza:
Nekem a billentyűzetem Aula, remélem, az tovább fogja húzni.
Az a SteelSeries biztos jó, vagy ott van még a Logitech G203, G300S is. De a Cooler Master MasterMouse 530 is ajánlott például.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2018. febr. 11. 13:01
3/5 anonim válasza:
Mindenkepp Logitech-t ajanlanek. Az enyem napi ~8-10 ora gameles mellett 6 ev utan a senzor kezdett gyengulni, a kapcsolok most is tokeletesen mukodnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben :) Tesóm meg majd pont Logitecheset fog venni szóval azt is kipróbálom.
2018. febr. 11. 14:28
5/5 anonim válasza:
Érdemes itt elolvasni az összefoglalót, továbbá az egérajánló dokumentumot is átnyálazni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!