Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Okozhat fejfájást egy monitor?...

Okozhat fejfájást egy monitor? több lenn

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja használom ezt az új monitort, asus vg27aq 165 hz, ips, 27". Eddig 60 hz-es volt, most 165 van, és mikor átállítottam 165-re, figyelmeztetett, hogy lehet hogy a kép villózni fog. Ma olyan fejfájásom volt hogy csak na (még most is van némi). Lehetett ez?

2020. dec. 31. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet puszta véletlen is. Egyszeri alkalom után még nem szabad következtetéseket levonni.
2020. dec. 31. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha pwm, akkor ja, gondolom.
2020. dec. 31. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt Acer Predator XB253QGPbmiiprzx monitornál, egyszerűen nem bírtam játszani még a szemem is sajgott. Munkatársam mondta, hogy lehet venni jó TN paneles monitort és ott nincs villózás, fejfájás. Így vettem egy BenQ XL2411P ZOWIE monitort és most semmi fejfájás. Azt is kipróbáltam, hogy egy huzamba 10 órát Warzone-ztam és semmi fejfájás. Nekem nagyon bevált. BenQ XL2411P ZOWIE monitornak nem olyan szép a képe mint az ips Acer Predator XB25-nek de gyorsnak ugyanolyan.
2021. jan. 1. 01:38
 4/5 A kérdező kommentje:
nemár, most vettem ezt az ips-t, és nem akarom a régi 60 hz-est használni megint...
2021. jan. 1. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt embere válogatja, volt olyan, aki fél év múlva megszokta, megszűnt a fejfájása.
2021. jan. 1. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!