Hol kezdődnek a jó alaplapok most (Intel és AMD, mindkettő érdekel)???
Figyelt kérdés
ROG STRIX az jó vagy csak Maximusnál és a Crosshairnál kezdődnek a jók?2020. dec. 29. 19:14
1/21 A kérdező kommentje:
Tehát mindkét LGA1200 és AM4 érdekel, hol kezdődnek és jók és melyik éri meg???
Tehát nem a név maitt vennék, hanem a tudása alapján.
Köszönöm előre is!
2020. dec. 29. 19:15
2/21 anonim válasza:
Már a B450-esek is használhatók, vagy az X370 (bár azt már nem nagyon kapsz), de ha igazán jót akarsz, akkor B550 vagy X570. Ezek AMD-k. Intelt nem ismerem.
3/21 A kérdező kommentje:
És a ROG STRIX-ek csak nevek vagy tényleg jó minőségűek/időtállóak/sok tudásúak???
2020. dec. 29. 19:19
4/21 anonim válasza:
Mindig is Asus párti voltam. Mikor nemrég alaplapot vettem, rábeszéltek egy másik márkára. Egy hét múlva vittem vissza. Majd vettem megint Asust. Nem bántam meg. Remek alaplap.
5/21 A kérdező kommentje:
Tehát az a kérdésem, hogy kellenek-e 90 meg 100 ezer forintosak vagy elég-e egy 60 ezres ROG STRIX is?
2020. dec. 29. 19:26
6/21 anonim válasza:
Én 80 ezerért vettem, nagyjából most is annyi. Az igazán jó alaplapok sajnos nem olcsók, főleg mostanában nem. Az MSI B550 Tomahawkot jónak mondják, az 55 körül van. Én mondjuk nem szeretem a szoftverezését az MSI-nek, de ez akár csak az én rigolyám is lehet. Persze számít az is, hogy milyen méretű kell, ATX, micro-ATX. Utóbbi olcsóbb, de én azt meg azért nem szeretem, mert ha meg menet közben jut eszembe, hogy kellene valami periféria még, akkor meg lehet venni új alaplapot...
7/21 anonim válasza:
A ROG egyébként a legjobb az Asusnál, a TUF, ami egy alacsonyabb kategória.
8/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak név?
2020. dec. 29. 19:34
9/21 anonim válasza:
A ROG-ban jobb alkatrészek vannak, VGA esetében komolyabb a hűtés, alaplapnak jobb a VRM-je, több a japán kondi rajta, ilyesmi.
10/21 A kérdező kommentje:
g jobb a hangkártya úgy tudom: SupremeFX
2020. dec. 29. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!