Alaplapot mennyiért éri meg venni? Mennyitől kezdődnek a jobb fajták?
Figyelt kérdés
Nyilván, hogy támogassa a 8. generációs procikat. GPU szerintem 1070 lesz, vagy picit gyengébb. RAM max 32 GB.
Alaplap viszont kérdéses. Így is túlköltésben vagyok már...
2018. szept. 10. 18:12
1/4 anonim 

válasza:

Nem kell túlzásba vinni, 30-ért hibátlan lapok vannak. Viszont ha nem vágsz, vagy csinálsz hasonló dolgot a gépen, csak játszol, bőven elég a 16 GB RAM. Egy kisebb vagyont spórolhatsz így. Illetve ami még fontos, hogy ne a tápon spórolj. Sokan elkövetik ezt a hibát, majd csodálkoznak, ha bírt 2 évet a csodamasina.
2/4 anonim 

válasza:

ASrock B360m Pro4 több mint elég lesz.
Van M.2, normális VRM, 4 RAM slot.
Olcsóbban MSI B360m Pro-VDH is jó választás, bár abban kicsit gyatrább a VRM.
3/4 A kérdező kommentje:
25 körülre gondoltam. Meg akkor lesz 16 GB RAM.
2018. szept. 10. 19:27
4/4 anonim 

válasza:

Gigabyte B360M D3H. Én csak olyan alaplapot vennék, aminek a VRM része hűtött. A 6 mag igen csak tudja rángatni a CPU VRM "bajszát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!