Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDDk-en mennek a játékok ?

HDDk-en mennek a játékok ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A HDD-ről tölti be a gép a játék futtatásához szükséges adatokat. Teszi ezt lassabban, mintha SSD-ről töltené be.
2020. dec. 24. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Eddig is azon mentek az elmúlt 30 évben, csak az utóbbi időkben csökkent annyit az SSD-k ár/érték aránya hogy egyre többen vegyék azt is. Ki még mindig nem váltotta a merevlemezt, és még most is ez az alapértelmezett háttértér, vagy pedig része lesz a konfigurációnak, ha új gépet veszel.
2020. dec. 24. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem b+, az ssd előtt 30 évig egy játék se létezett...
2020. dec. 24. 16:01
 4/12 anonim válasza:
54%

Ezen a kérdésen ismét öregedtem néhány évet...

A HDD ugyanazt csinálja, mint az SSD, csak lassabban. Játéktól függően lehet, hogy alig vennéd észre a különbséget.

2020. dec. 24. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem mennek azon sehova. De betöltődnek róla. Kérj a Jézustól egy-két 30 éves vinyót ajiba, bontottan, nézd meg, mi morog benne :)
2020. dec. 24. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát azért kicsit összetettebb a kérdés, de melyik oldalról közelítjük?

A kérdező 0 informatika tudással honnan tudja, hogy mire való a proci, ram, vga stb. hallott valamit a hdd-ről, és végül is arról futnak, de önmagában egy hdd a többi egység nélkül nem futtatna játékot.

2020. dec. 24. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem sem kell leugatni a kérdezőt, még akkor sem, ha számunkra evidens dolgot kérdez. Igen, én még magnókazettáról, meg floppyról töltöttem be gyerekkoromban a programokat, de nekem ugyanúgy furcsa és szokatlan téma volt pl. a lyukkártyák, vagy a ferritgyűrűs memóriák kérdésköre, mint neki mondjuk a merevlemezeké.

A kérdésre pedig a válasz: igen, gyakorlatilag minden, a gép, és az operációs rendszer által felismerhető úgynevezett közvetlen elérésű tárolóról ugyanúgy be lehet tölteni a programokat, függetlenül attól, hogy az épp merevlemez, SSD, sőt, akár még LS-120 is lehet, ha az oprendszerben van hozzá driver. ;) Csak a betöltés sebessége lesz más, bár tegyük hozzá, ez nem csak a háttértár típusától, hanem a konkrét modelltől is függ.

2020. dec. 24. 17:32
 8/12 anonim ***** válasza:
7 - az első sor sem érdekelt, de azt elolvastam. Ment neked is ugyanaz a pacsi, amit nekünk adtál. Csao :)
2020. dec. 24. 17:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2020. dec. 24. 17:54
 10/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ennyi alapjan igazabol nem is tudni mit kerdeztel es azt sem hogy megkaptad e a valaszt

mert valaszolok arra gondoltak hogy szerinted csak ssd n mennek a jatekok, persze ez elege "szlogen" manapsag "ssd minden bajod megoldja jobb mint a lsd" :D

2020. dec. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!