HDDk-en mennek a játékok ?

Ezen a kérdésen ismét öregedtem néhány évet...
A HDD ugyanazt csinálja, mint az SSD, csak lassabban. Játéktól függően lehet, hogy alig vennéd észre a különbséget.

Hát azért kicsit összetettebb a kérdés, de melyik oldalról közelítjük?
A kérdező 0 informatika tudással honnan tudja, hogy mire való a proci, ram, vga stb. hallott valamit a hdd-ről, és végül is arról futnak, de önmagában egy hdd a többi egység nélkül nem futtatna játékot.

Szerintem sem kell leugatni a kérdezőt, még akkor sem, ha számunkra evidens dolgot kérdez. Igen, én még magnókazettáról, meg floppyról töltöttem be gyerekkoromban a programokat, de nekem ugyanúgy furcsa és szokatlan téma volt pl. a lyukkártyák, vagy a ferritgyűrűs memóriák kérdésköre, mint neki mondjuk a merevlemezeké.
A kérdésre pedig a válasz: igen, gyakorlatilag minden, a gép, és az operációs rendszer által felismerhető úgynevezett közvetlen elérésű tárolóról ugyanúgy be lehet tölteni a programokat, függetlenül attól, hogy az épp merevlemez, SSD, sőt, akár még LS-120 is lehet, ha az oprendszerben van hozzá driver. ;) Csak a betöltés sebessége lesz más, bár tegyük hozzá, ez nem csak a háttértár típusától, hanem a konkrét modelltől is függ.

ennyi alapjan igazabol nem is tudni mit kerdeztel es azt sem hogy megkaptad e a valaszt
mert valaszolok arra gondoltak hogy szerinted csak ssd n mennek a jatekok, persze ez elege "szlogen" manapsag "ssd minden bajod megoldja jobb mint a lsd" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!