Ezen a gépen el mennek még a legujabb játékok is?
1152x864-es felbontáson full
low-on játszanék. ( A monitorom is ilyen felbontású) Úgy tudom 22 fps alatt van lagg. Tehát nem szeretnék sok ilyet. 1-2 még el is tudok viselni! És a keretem sajna csak 35 ezer forint! Viszont hallottam
olyat is, hogy 1024x600-as felbontáshoz is manapsag , minimum egy 4 gb-s gtx 960 kel 24 fps-hez. Ezt azért nem hiszem el! Nos 2 gépről lenne szó!
Az eggyik 36.500 forint:
Ebbe ezek vannak amik fontosak
Intel C2E (qx6850 ha jol tudom)
7,3 gb ddr2 ram
GeForce GT 740
Aercool Xpredator 400W Bronze
Találtam egy fél gépet is 10.000 forintert itt ebbe van egy i5 2300 proci ill. hozza alaplap
2.Gép:
Amd FX 4170
6 gb ddr3 ram
AMD Radeon HD 5770
NS-Tech HZ 530W Bronze
Engem nem érdekel az élvezhetô sebesség a legujabb játékoknál. Csak lényeg , hogy tudjak játszani még ha egy kis szaggatással is. Viszont régebbi régebbi játékoknál mar orulnek az elvezhetobb sebeségek! De nekem az új játékok a lényegek!
AMD Athlon xp 2600+
1,5 gb ram
GeForce 210
Huu hát az megérett a cserére :)
Annál már tényleg jobb mindkettő.
Én a második amd gép mellett döntenék.Azon még tudsz fejleszteni késöbb is.Bár abba nem ártana egy vga.
Az amd szerintem a jobb.2015 körüli gép lehet.ddr3-as ram van hozzá,am3+ foglalat szoval procit is tudod cserélni majd.Alaplapot kell majd megnézned hogy milyen és mit tud.
Egy vga-t kell szerezned még bele.Pl egy gt 730 vagy egy 1030-as kártyát már kaphatsz 20 körül.
Vagy használtan körbenézel akkor talán jobbat is olcsóbban és akkor nem kell minimumin sem játszanod.
Ja és valami tárhely sem ártana.
Az még kellene hozzá.
A mai játékok nagy grafika igényesek.
Ennyire nem vagyok jártas hogy melyik játék mennyire igényli a vga-t meg a ramot.
Azt tudom példának felhozni hogy nálam a wot-nál pl van amikor 20-15fps van minimum beállításnál egy 2gigás vga-val (nem tudom most mi van benne) és 100%-on megy.
Tehát szerintem pl a gta5,assassyn screed odyssey meg ezek nem hiszem hogy menni fognak.
Egy darabig elmegy de mindenképp fejlesztened kell rajta ha játszani akarsz a mai játékokkal.
Utolsó:
A Gta V nem mai játék (2013), és elég kicsi a gépigénye, szóval az elfutna talán mind a kettőn ilyen alacsony felbontáson.
A videókártya meg nem a vRamon múlik, nekem 6 éve egy Radeon HD 7870 oc van, és tökéletesen megfelel. Igaz nem játszok mai játékokkal, de a régebbieket simán elviszi szaggatás nélkül. Wot pedig egy ritka alacsony gépigényű játék, jobb integráltakon is megy szaggatás nélkül, főleg alacsony felbontásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!