Ezen a gépen el mennének a legújabb játékok?
Összeraktam a gépet új és használt alkatrészekből is. processzort vettem 20 ezer forintért újonan hozza ram-ot 24-ért új vga 55 volt használt stb! Egyébként ez a gépem:
Intel Pentium G4500
8 gb ddr4 Crutcial Ballastix Sport 2400 MHz ram
GeForce GTX 780 Ti 3 gb
Everest Rampage RMP-600-80P 600W Bronze
és ezekkel a játékokkal akarok játszani: Battlefield 1, Gta 5, PUBG, Ghost Recon Wildland, Hitman 2016, Project Cars 2, World Of Warcraft, League Of legend,s, Witcher 3, Watch Dogs 2,Mass Effect Andromedia, Star Wars Battlefront, Subnautica, stb
én ugy gondolom elég jó gép pl vga-nak biztos elégnek kel lennie de proci, ram-ba nem vagyok biztos, hogy az összehez elég?!
Processzoron tudtál volna spórolni majdnem 5 ezret egy G4560-al újonnan. Ezt a megtakarítást már 1050 Ti 4GB-ba tudtad volna befektetni. A ram egyébként elég, ha tudsz majd később bővíted 8 gigával.
Összegezve a konfigodról: Egy kis kompromisszum kötéssel szépen fognak futni a játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!