Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a gép összeálitáson el...

Ezen a gép összeálitáson el mennek a legújabb játékok is?

Figyelt kérdés

Evil Within legalább 1-ső része és battlefield 1 mindenképp full maxon! Meg pl jatszanek a bf 5-el is meg pubg ujabb jatekokkal is. Tehát azok is minimum high-en. Monitorom csak 1280x1024-es felbontású tehát fasa! Vagyis jobban orulnek egy full hd+-os monitornak. De ezzel legalább maxon tudom nyomni xd

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy ez?

[link]

2019. febr. 6. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen idióta és használhatatlan konfig.

Inkább írd le, mennyi pénzed van.

2019. febr. 6. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Értelmetlen.

A 7. generációs szorzózáras intel csak 2400MHz-ig kezel ramot, szóval felesleges a 3200MHz-eset venned, automatikusan le lesz korlátozva 2400-ra.

Az alaplap csak bios frissítés után kezeli a kinézett processzort, remélem ezzel tisztában vagy és nem ide jössz panaszkodni ha összerakod aztán nem indul el.

Minek veszel 8+4GB ramot, mikor a 8gb 18e a 4gb meg 16e? Nem lenne több értelme 2x8GB-ot venni akkor +2 ezerért?

Asztali gépbe minek veszel 2.5 colos HDD-t? A kisebb fordulat miatt előbb fog meghalni/belassulni/használhatatlanná válni a HDD, most mondom, több éves tapasztalat. Olcsóbban kapsz 7200rpm-es 3.5 colos merevlemezt is, vegyél olyat.

A kinézett alaplapon nincs m.2 foglalat, szóval hova akarod rakni azt az SSD-t? Külön pci-e slotba rakható adaptert is veszel, vagy mi?

Gépház szépen világít, csak épp teljesen műanyag, a szellőzésről nem is beszélve (aminek fontosabbnak kéne lennie, mint hogy világítson, de a te esetedben ez kétséges).

A tápegység valami vicc akart lenni gondolom, nulla védelem hiányában egy hálózati túlfeszültség elég ahhoz, hogy kinyírja a gépedet, arról nem is beszélve, hogy terhelés alatt a 12 voltos ág igen nagy eséllyel az atx szabványon kívülre fog menni (tehát 12 volt helyett kap majd 14-15 voltot a videokártya), ami rövid úton kinyírja a rákötött alkatrészeket, főleg a videokártyát.

A kinézett gtx 960 35 ezerért rablás, ennyiért már gtx 1050ti-t dobnak utánad, ami jobb.

[link]

Szerintem hanyagold a saját gép összeválogatását, mert ez egyenlőre nem igazán megy, inkább kérj segítséget, mennyi pénzed van rá, mit kell (kéne) tudjon (150e-ből senki ne akarjon fullHD-ban max grafon játszani mai AAA-s játékokkal ugye), pontosan milyen alkatrészek kellenek.

2019. febr. 6. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:
A keretem 145k és 1280x1024-re kel mert a monitorom ilyen nem full hd-re! De ezt már le írtam!
2019. febr. 6. 19:12
 4/5 MGéza ***** válasza:

Vicc amit összeraktál, annak is rossz. Azt meg ugye tudod(gondolom nem!) hogy a kinézett processzor aukció tárgya, tehát nem az a végleges ára és arra még szállítás és vám is rájön? Kezdj neki elölről, nekem ez jött ki ennyi pénzért, ebben nincs videokártya, de Hd felbontásra az apu is elég:

[link]

Másik lehetőség: Veszel használtan komplett gépet vagy félkonfigot hardveraprón. Ha ezt az utat választod linkelhetünk párat.

2019. febr. 6. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
vegyesen akarom össze rakni új+használt alkatrész is legyen! vga: használt proci:használt alaplap:használt akár új, hdd új ssd új házból joget új/használt tápegységnek inkább új de végítéletben jöhet használt! Mert Gondolom a ryzen 2300 APUján azért 1280x1024-es felbontáson sem megy el full maxon minden maxon egy 2016-os játék sem arról meg nem is beszélve , hogy jővőre meg jelent játékok már lehet 800x600 medium felbontáson se mennek el 30 fps-el sem az alatt nekem meg ugye nem élvezhető egy játék!
2019. febr. 6. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!