Ez a Lenovo gép való egy lánynak?
Páromtol kaptam ezt a laptopot, megjegyzem, hogy nem használom csak netezes, film nézés, egyszerű Home használatra..azt mondta h ez a gép akár 5 évig is laptop lesz és, hogy nem lesz vele bajom mert egy remek laptop.
Lenovo IdeaPad 3 15arh05, AMD Ryzen 5 4600H.
Köszönöm!
Egyrészt az öcsém is csak netezik a laptopján én viszont lány létemre heti 14-30 órákat játszok, úgyhogy picit furcsálom a kérdést
Másrészt amihez neked kell ez tökéletes, igazat mondott a párod :)
ez inkabb jatekra lenne valo (vagy gepigenyes munkara)
amig nem lesz baja jo lesz a celra ha nagy valtozasok nem jonnek 10 evig is jo lehet tulajdonsagilag
Ha erről a laptopról van szó (bár az ár változik boltonként akár 50 000Ft-al is):
...akkor szerintem az van a színfalak mögött, hogy tisztában van vele, hogy te úgyis csak felületesen használod erre-arra (net, zenehallgatás, filmnézés, stb.), de azt pontosan tudja, hogy ő meg majd játszhat vele... :-)
Én egy nőnek inkább valami ilyesmit vennék:
Ami egy laza 100-150 000Ft-al olcsóbb, egy kicsit több alaplapi memória van benne, kb 1kg-val könnyebb is.
Köszönöm.
Neki a páromnak van már egy jó kis asztali gépe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!