Szabó Éva Györgyi kérdése:
Egy régi LENOVO laptopon megnyomtam a Print Screen gombot, hogy lefotózza a képernyőt, mi az oka, hogy nem tette meg? Még egy másik gombot is meg kellett volna nyomni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 10:17
1/17 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem tette meg?
2/17 anonim válasza:
A win csak vágólapra fotóz. Be kell illesztened valahova. Pl paint
3/17 anonim válasza:
A Print Screen gomb csak szimplán egy vágólapra helyezi a képernyő aktuális állapotát.
4/17 A kérdező kommentje:
Értem! Ezt a gépet kölcsön kaptam, mert az enyém tönkre ment.
De viszont nem láttam a képernyő alján, hogy jelezte volna azt, hogy vágólapra másolás.
Vagy ilyen funkció nincs is?
OK! Megkeresem a Paint-ot.
2020. dec. 17. 10:28
5/17 anonim válasza:
"De viszont nem láttam a képernyő alján, hogy jelezte volna azt, hogy vágólapra másolás.
Vagy ilyen funkció nincs is?"
Szerintem nincs ha csak nincs valami plussz segédprogramod ami erre képes.
6/17 A kérdező kommentje:
OK!
Meg találtam. Köszi!
2020. dec. 17. 10:38
7/17 A kérdező kommentje:
OK! :)
Szép napot!
2020. dec. 17. 10:39
8/17 anonim válasza:
Print Screen helyett használd inkább a beépített Képmetszőt. Egyszerűbb. Jobb.
9/17 A kérdező kommentje:
OK! köszi!
Most meg az a problémám, hogy felraktam egy képfeltöltő oldalra, és látszik az email címem fele. :( Mert nem húztam át.
Hogyan tudnám letörölni és a javítás után újra feltölteni?
2020. dec. 17. 10:52
10/17 anonim válasza:
Ha az oldalnak nincs külön ilyen funkciója, akkor max úgy ha az oldal staffjától kéred a törlést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!