Mennyiért lehetne eladni ezt a gépet?
Alaplap: Asrock N68-S
RAM: Kingston 8gb 667Mhz
Táp: Approx 500W
Proci: AMD Athlon II X4 645 3.1GHz AM3 Processzor
Videókártya: Radeon R7 240
SSD: Kingston A400 240Gb
Wifi-Bluetooth kártya: Kínából: Receiver PCI Express Bluetooth Module Wireless Card WLAN High Speed Dual Band 5000Ft
HDD: Samsung HD322GJ
Gépház: Kb:5000Ft
Optikai meghajtó: LG hl-dt-st dvd-ram gh22np20
30 inkabb max.
semmi ertek nincs benne
hogy te 5ezerert vetted nem jelent semmit, ahogy az sem hogy ha annyiert akarod eladni, akkor miert kertel bearazast?
Gephaznal ez meg viccesebb, mivel ha nem azonosithato, akkor legalabb leirhato? Adatai? mert ketseges gogy 1-2ezernel tobbet erne ha valami irodai alja haz
Csak ugy fejbol hasbol:
lap 1-2
ram 7-8
tap 0
cpu 3-4
vga 6-7
ssd 4-5
wfbt 1
hdd 2-3
haz 0-1
dvd 1
ez igy 25-32 ha jol szamolom
persze hogy lenne ra vevo ha jol mukodik,
hardverapro.hu
prohardver.hu b kerhetsz bearazast illetve megnezheted milyenek ezek, hogyan kellene mindent megadnod tipusokat, aminel nem adtal meg
ez egy jo multimedias gep amig mukodik, barkinek, sajnos oreg nagyon ez a fo baj vele
es magakoraban is nagyon legalja fapados volt benne minden
vga es cpu ami ugyahogy huzo lenne benne ha nem lennenek szinten oskovuletek ma mar
Az SSD, memória, VGA kártya az, ami ér is valamit, együtt kb. 20 ezret.
A többi az már kb. az elektronikai hulladék kategória. Ha a teljes összeállításért 25-öt fizet valaki, már összeteheted a kezed.
igen lapot most neztem jobban amugyis gondoltam hogy ocska es regi de ez nem AM3(+) hanem AM2+
persze amugyis lathatod milyen "magasra" arazttam :D
Ez az ssd nem valami nagy erttek sajnos, csak mert nem valami tul kicsi 240gb elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!