Szerintetek mennyiért lehet eladni egy :i7 2700 processor,16 gb ram,1060 videokártya, win 10, 500 gb hdd perifériás gépet?
Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 13:08
1/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mennyiért vetted meg, és hány éve üzemel.
2/9 A kérdező kommentje:
fél éve vettem 120.000 ft-ért semmi baja nincs csak meguntam a használatát
2020. márc. 7. 13:31
5/9 anonim válasza:
GTX1060 a 3 vagy 6GB-os változat?
Elég keveset írtál az egészről, de kb. 80-90 ezer környékére teszem.
6/9 anonim válasza:
Ha gondolod keress fel facebookon: www.facebook.com/tthbertold
Lehet megvenném, ha még aktuális és beszélnék veled róla a napokba csak pihenős vagyok. :)
7/9 anonim válasza:
120 ezért a gépért nagyon sok ma - mondjuk fél éve is az volt -, kizártnak tartom. Darabáron proci 12-13 ezer, ram 20, kártya 35-45(3 vs 6gb, hatvanezertől van már 1070, 40 ért meg 580) hdd 3 ezer, tápot\házat\lapot nem írtál, jóindulattal 15. A 80-85 ezer egyben reális.
#1 miben befolyásolja az értékét hogy a kérdező mennyit fizetett érte?
8/9 anonim válasza:
Ha csak ezekből áll, akkor olyan 80-90 ezer. Amennyiben van alaplap, táp, ház, stb is hozzá, azok még rájönnek pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!