Ezt a gépet mennyiért lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Dell Optiplex 760
Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz
8GB RAM DDR2
500GB HDD
Radeon R7 250
CSGO megy rajta szépen, Fortnite 40-50 FPS, PUBG elindul, de ahhoz már nagyon kevés, 10-20 FPS.
Gondoltam beviszem valami PC boltba, ahol használt cuccokkal is kereskednek. Szerintetek mennyit adnának érte? Tudom, nem mai darab, de valamennyit csak adnának érte nem?
2020. ápr. 9. 21:07
1/1 anonim válasza:
Kb. 15-20 ezer. Ezt olyan 5-6 évvel ezelőtt kellett volna eladni, akkor még ért pénzt. Én másfél éve vettem 35-ért egy i5-3470 alapú gépet, 6 hónapra rá egy kollégám ugyanazt ugyanannyiért csak 8GB RAM-mal.
Bolt pedig fog ezért adni kb. 5-7 ezret. Ha továbbértékesítik, márpedig csak akkor számítják be, akkor kb. ennyiért kell átvenniük, hogy eladható áron tudják kínálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!