Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet tenni ha ilyen...

Mit lehet tenni ha ilyen mértékben hibás a vinyó?

Figyelt kérdés

Az Asus Laptopom belső vinyója, a HDD Sentinel nevű program szerint igen rossz állapotban van. Tegnap még 90% os kondíció és 8 szektor volt hibás. Ám mivel már fél éve nem volt újra telepítve, így újra raktam a windows-t és másoltam a külső vinyóra 1-2 dolgot majd nem akart átmenni és szabálytalanul le választottam azt.

A lényeg az lenne hogy ez a 60% ennél a programnál mit jelent (aki komolyabban ismeri persze). Félek hogy az az 500 nap a hátralévő idő elég kevés :/

Egy kép illusztrációként: [link]

2010. aug. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos ebben már sajnos nagyon sok tapasztalatom van én vagyok a z élő bad sector tudor amatőr szinten.

Lehet, hogy csak logikai Bad sector!

Töröld a partíciót Fdisk ez a leg alapabb de amire kell arra jó.

újraindít

Fdisk csinálj egy Fat 32-est ideiglenesen.

Full format.

Ha itt nem ír ki dos alatt hibát akkor jó vagy! (rendszer lemezed legyen vagy csinálj egyet Xp vagy mit tom én ME, 98 alatt!)

(Avagy Hiren 10.1)

Na ha dos alatt nem ír ki a %-ok közben hibát akkor jó vagy!

Dobj rá egy Ntfs particiót azt kész.

2010. aug. 12. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Fu hát én értek azért hozzá úgyahogy valamennyire, de kb fingom nincs amiről itt beszéltél h ez milenne :D
2010. aug. 12. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
A lényeg az,hogy formatáld a partíciót újra és ha ilyen rossz értékeid vannak lehet,hogy 2 X is formatálnod kell,Full Format legyen.Nem kattog a vinyó?
2010. aug. 13. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi. DE szokott kattogni, csak nincs sok időm, és ujra rakosganit meg abszolut nincsen rá időm meg még vissza pakolgatni a progikat is ..
2010. aug. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!