Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez milyen? (többi...

Szerintetek ez milyen? (többi lent)

Figyelt kérdés

Adata hv620s 1tb. Ilyet szeretnék venni. Milyen portok vannak rajta?

Mennyire gyors/megbízható?

Tapasztalatokat is írhat akinek van.

2020. dec. 17. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Adata meghajtót ne vegyél. Gyenge és silány.
2020. dec. 17. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább Western Digitalt vegyél szerintem, több éve megvan nekem is, édesanyámnak is és szuper. Ha minél gyorsabbat akarsz, akkor inkább SSD-t nézzél és ne HDD-t.
2020. dec. 17. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

"Milyen portok vannak rajta?"

USB

[link]

"Mennyire gyors/megbízható?"

Nekem volt ilyen, csak 3.1 porttal működik rendesen. De akkor sem annyira bajnok. 1 Terra USB-n keresztül szívás. TV nem mindegyik kezeli, telefon nem tudja ellátni árammal. Ha csak géphez kell, akkor meg ki kell venni a tokból és bekötni direktbe a SATA portra. Úgy elmegy. Laptophoz pl. játékot futtatni róla nem jó megoldás, vagy videót renderelni, letölteni, stb. De laptopba is beépíthető, arra még elmegy.

Elméletileg jó, gyakorlatilag nem annyira.

2020. dec. 17. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Az ADATA xar! 2 ilyen "márkám" volt mindegyik beadta a kulcsot. soha többet ilyen nem veszek!

WD-nek +1 pont!

Esetleg Seagate!

2020. dec. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!