Mit lehet tenni, ha kikopott az USB bemenet az asztali gépen?
Még nyáron volt, hogy egyik reggel bekapcsoltam a gépet, a füles jobb oldala szólt csak. Kihúztam, majd vissza, után már mindkettő szólt, de azóta mintha "dobozból szólna" az egész. Próbálkoztam a beállításoknál, de nem szól úgy, mint korábban.
Más fejhallgatóval sem annyira jó, viszont miután egy másik usb-be dugtam a gép hátulján, ott jobban szólt.
Viszont pár napja az sem jó. Néha csak a bal szól, és ha megforgatom az usbben, általában helyrejön.
Arra tippelek, h kikoptak a usb bemenetek, ezt viszont nem tudom, hogyan lehetne megoldani, talán külső hangkártyával?
(jack csatlakozós Sony fejhallgató, asztali géphez van csatolva)
#6 hat melyik kopott ki arra kell rajonnod
maguk a bemenetek ahova bedugod nem kellene hogy kikopjanak ha csak nem mar 15-20eves laprol van szo...
maga az usb eszkoz se kellene hogy kikopjon, de ez javithato lehet
az mar nehezebben ha valami magaval az eszkozzel van baj
jack dugo meg megkevesbe szokott kikopni
ahogy irtak a kabel inkabb torehett meg
egy fejhalgatot csak tudsz cserelni nem?
vagy ujrakabelezteted, egesz jack kabelt kicserelteted
ha usb hangkartyaval van gond azt is szerelteted vagy cserelhetned is
ja, azért emeltem ki a kérdést, mert msot próbáltam ki másik fejhallgatóval, azzal meg "dobozhangja" van, tuti, h a nem a fejhallgatókkal van a gond.
a gépem 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!