PCX oldalán elakadtam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok szerencsétlen, de nagyon sok dolgot nem találok meg a PCX felületén. Amikor gépet akarok építeni és rákeresek az rtx 1660 superre nem dob ki semmit, se a 2070-re meg a legtöbbre sem. Illetve amikor előre összerakott gépeket nézek és rámegyek arra, hogy konfigurálom, akkor a videókártya és a ram üresen marad és az előre összerakott pc leírásában sem találok semmit a videókártya típusával kapcsolatban. Meg azt sem tudom, hogy reseteljem a gépösszerakót. Valószínű, hogy én csinálok valamit rosszul, de nagyon idegesít.2020. dec. 14. 09:06
11/11 anonim 

válasza:

Jelenleg kb sehol se kapható normális áron VGA, hardveraprón is folyamatosan mennek fel az árak, de pont tegnap láttam 1660 super-t 2 év garival 65-ért :D az olyan jó vétel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!