Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCX oldalán elakadtam? (bővebb...

PCX oldalán elakadtam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok szerencsétlen, de nagyon sok dolgot nem találok meg a PCX felületén. Amikor gépet akarok építeni és rákeresek az rtx 1660 superre nem dob ki semmit, se a 2070-re meg a legtöbbre sem. Illetve amikor előre összerakott gépeket nézek és rámegyek arra, hogy konfigurálom, akkor a videókártya és a ram üresen marad és az előre összerakott pc leírásában sem találok semmit a videókártya típusával kapcsolatban. Meg azt sem tudom, hogy reseteljem a gépösszerakót. Valószínű, hogy én csinálok valamit rosszul, de nagyon idegesít.

2020. dec. 14. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem lézezik RTX 1660 super Az nvidia 16-os szériája nem RTX hanem GTX. (Tehát a videokártyához azt írd be hogy GTX 1660 Super)
2020. dec. 14. 09:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Gtx-re rákerestem, de csak 1050-eseket dobott ki.
2020. dec. 14. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

csak 1660-ra keress rá, mert van ahol egybe írják gtx1660, akkor nem fogja megtalálni, ha szóközzel keresed.

Törölni a konfigot úgy tudod, hogy oldalt ott van mindegyiknél a törlés gomb kicsiben, szépen végigkattintgatod mindenen, amit beraktál már.

2020. dec. 14. 09:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam egybe, külön, beírtam csak simán, hogy 1660, végignéztem az összes videókártyát de 1660-at nem találtam.
2020. dec. 14. 09:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Szárnyalnak a kriptovaluták. A bányászok minden létező videokártyát felvásárolnak világszerte. A karácsonyi láz se segít ezen... A covid miatti akadozások (gyártés, szállítás, akármi) szintén rontja az ellátást. Lassan ott tartunk, hogy nem csak új videokártya nincs, hanem használtakat is csak horror áron lehet kapni.

PCX-en nincs, mert nem kapnak a beszállítótól, mert... nincs.

ha tudod, akkor ideiglenesen tartsd meg a mostanit! Karácsony után egy hónap legalább, mire történhet valami pozitív változás.

2020. dec. 14. 09:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, köszönöm! Május körül szeretnék vásárolni, csak már előre tervezek.
2020. dec. 14. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
(csak összehasonlításként: 1660 super ára 70-80 ezer környékén lenne normális. Hol vagyunk ettől most? 🤷‍♂️😕 Árukeresőn lehet nézelődni...)
2020. dec. 14. 09:33
 8/11 anonim ***** válasza:

#6 értem. Akkor májusban kell erre visszatérni, mert most őrült árak vannak. 😉

Kiszámíthatatlan, hogy adott pénzből mit vehetsz majd. Lehet rosszabb lesz a helyzet még a mostaninál is.

2020. dec. 14. 09:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, 20-30 ezerrel drágább jelenleg. Ezzel a gépvásárlással tényleg megéri várnom.
2020. dec. 14. 09:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Annak nagyon nem örülnék. :(
2020. dec. 14. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!