Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PC összerakást el lehet...

A PC összerakást el lehet rontani? mármint hogy a tönkreteszel valamit? több lenn

Figyelt kérdés
Soha nem raktam össze gépet még, és most tervezek egyet, ami nem olcsó, ezért is mennék biztosra, hogy ha el is rontanák valamit, mondjuk rossz helyre dugok egy kábelt, nem húzok be egy csavart stb, akkor azzal gallyra tudnám-e vágni az egész gépet. Vagy csak simán addig-addig kell csinálni míg jó nem lesz...

2020. dec. 12. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát egy ilyen drága gép esetén már nem sajnálnám rá azt az 5.000 ft-t mondjuk amit PCX-en raknak össze vagy még másik helyeken - aqua, iphon, computer stb olvalon. Úgy a garancia is 100%-os lesz.
2020. dec. 12. 13:06
 12/13 A kérdező kommentje:
de mondom hogy nem az a baj, hanem az, hogy nem lesz addig gépem. Egy normál ember lehet kibírná, én nem tudom
2020. dec. 12. 13:08
 13/13 Szirty ***** válasza:
Mindent el lehet rontani. A fakockát is..
2020. dec. 12. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!