Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új laptop-érdemes driverekkel...

Új laptop-érdemes driverekkel bohóckodni vagy csak nyomjam fel a win10-et és az megold mindent magától?

Figyelt kérdés
Ugye látszólag minden egyszerű mert win10 felpakol, az mindenhez talált drivert magától, minden megy webcam touchpad stb-hát akkor érdemes a gyártói driverekkel szarakodni?
2020. dec. 11. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Használd. Ha valami nem működik, vagy nem jól működik, vagy valami hiányzik, felpakolod a szükséges gyártói drivert. Én csak az Nvidia driverhez ragaszkodtam gyártói szinten, és azt folyamatosan frissíti a Geforce Experience.
2020. dec. 11. 17:17
 2/7 jokyman15 ***** válasza:
40%

Igen. Minden driver-t szedjél le és telepíts fel. Ezt tudni alap. A windows valójában csak kevés drivert tud leszedni. Annyit amennyi épen elég a bekapcsoláshoz.

Ezt külön megmagyarázni nem kell, csak csináld amit írtam.

2020. dec. 11. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:

". Annyit amennyi épen elég a bekapcsoláshoz."

a webcam a card reader az USB -C töltőport, az RGB ledes egérpad mennyiben kell a "bekapcsoláshoz"? mert mind működik

Hm?

2020. dec. 11. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
A win még mindig fos. Leszedi a drivereket mind, de csak valami minimális szinten, és általában nem a legfrissebbeket. a laptop/alaplap/GPU hivatalos honlapja a legjobb mindig.
2020. dec. 11. 18:45
 5/7 jokyman15 ***** válasza:

Én nem tudom hogy mégis milyen választ vártál.

Azt hitted majd mindenki helyeselni fogja és megjutalmaz, mert egy olyan alapvető dolgot mint a driver-ek leszedése te nem csinálsz meg?

2020. dec. 11. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért mindent ne! Chipset és VGA ami szükséges kehet.
2020. dec. 11. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:

na most chipsethez a win update ugyanazt szedi le ami a gyártónál is fenn van, verzióra azonos

vga pedig nincs, ill intel hd van, ahhoz tök8 milyen driver, amit awin leszed jó az játszani ezzel úgyse lehet, a youtube videónak meg tök mindegy milyen driver ketyeg alatta

2020. dec. 12. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!