Új laptop-érdemes driverekkel bohóckodni vagy csak nyomjam fel a win10-et és az megold mindent magától?

Igen. Minden driver-t szedjél le és telepíts fel. Ezt tudni alap. A windows valójában csak kevés drivert tud leszedni. Annyit amennyi épen elég a bekapcsoláshoz.
Ezt külön megmagyarázni nem kell, csak csináld amit írtam.
". Annyit amennyi épen elég a bekapcsoláshoz."
a webcam a card reader az USB -C töltőport, az RGB ledes egérpad mennyiben kell a "bekapcsoláshoz"? mert mind működik
Hm?

Én nem tudom hogy mégis milyen választ vártál.
Azt hitted majd mindenki helyeselni fogja és megjutalmaz, mert egy olyan alapvető dolgot mint a driver-ek leszedése te nem csinálsz meg?

na most chipsethez a win update ugyanazt szedi le ami a gyártónál is fenn van, verzióra azonos
vga pedig nincs, ill intel hd van, ahhoz tök8 milyen driver, amit awin leszed jó az játszani ezzel úgyse lehet, a youtube videónak meg tök mindegy milyen driver ketyeg alatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!