Laptop vagy asztali számítógép lenne a jobb választás
az én esetemben?
Figyelt kérdés
Eddig laptopom volt, de már nagyon elavult és szeretném lecserélni, de nem tudom eldönteni, hogy laptop vagy asztali számítógép legyen. A laptopot/pc-t leginkább játékra, filmnézésre, netezésre, tanulásra használnám, tehát izmos gép kellene. Jelenleg gimnázium 9. osztályba járok, és az érettségi után egyetemre szeretnék menni. Na és itt vagyok bajban, mert nem tudom, hogy erre a pár évre még érdemes egy asztali számítógépet vennem vagy inkább legyen laptop?
Még bőven tudok várni, ugyanis 2021. májusában szeretnék venni új számítógépet. Monitornál a 144 Hz-t preferálom.
2020. dec. 11. 10:25
13/17 anonim válasza:
jó-jó... Akkor ráér. Elég rá visszatérni majd májusban. Covid idők miatt nagyon nincs stabilitás a piacon. Addigra már kint lehet a 11. gen intel is. Laptop árak is lejjebb mehetnek. Májusban dől majd el, hogy akkor mi lesz a jó vétel.
2020. dec. 11. 10:41
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben, lehet május körül dobok egy privát üzenetet, ha nem gond. :)
2020. dec. 11. 10:54
15/17 anonim válasza:
én laptop párti vagyok, csak laptopot használok 10+ éve, de amit leírtál, arra felesleges. játszani jobb/olcsóbb egy asztali. ha kelleni fog az egyetemhez laptop (kétlem), akkor is még minimum 3 év addig, azalatt simán elavul majd bármilyen gép.
2020. dec. 11. 23:23
16/17 anonim válasza:
asztali
2020. dec. 18. 16:33
17/17 Közveszélyes Kontár válasza:
veszel asztalit
es ha mar nemhasznalod de laptopot azt hasznalnal akkor eladod, ha most jokat fogsz vasarolni akkor 350ezres geped 3ev mulva is legalabb! 175ezret meg fog erni, ami azert nagyon szep lesz erte, lehet tobbet is de persze inkabb kevesebbre szamits 3ev utan mivel addigra garik mind kifutnak valoszinu...
175ert szoval aran hasznaltan(!) pedig nagyon jo uzleti laptopot tudsz majd, csak szinten jot valssz, meg kell talalnod a minoseg-teljesitmeny opttimalitast mivel laptopnal még sokkal tobbet szamit (mint ahogy asztali pc nel is!) merthogyha teljesitmenyre "kihegyezetett" valssztasz akkor nem feltetlen jarsz jol sot rosszul is jarhatsz,
hasznaltan nagyobb lesz a mozgastered laptopbol ha teljesitmenyre fekteted is hangsulyt mert munkara is kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!