Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik lenne jobb választás a...

Melyik lenne jobb választás a számára?

Figyelt kérdés

Gyermekem most fog középiskolába menni, ezért úgy döntöttunk, hogy ballagására egy laptopot vagy egy jobb táblagépet veszünk neki, mert már jó lenne egy saját készülék.

Nyilván, tanulásra, szórakozásra használná, mint például sorozatnézés, néhány kis játék. Hobbiból videót is szerkesztene, ezt mostanában a telefonján űzi, nem kifejezetten fontos, de lehetőleg egész jól menjen rajta egy vágóprogram. Eddig az iPadért van nagyon oda, ezt mutogatta mostanában, tetszik neki a rajzolási lehetőség, billentyűzetek meg a rendszer funkciói, szinte már annyit tud, mint egy laptop. Azonban kicsit kételkedem, ezért kérném segítségeteket. Egy iPad megfelelne-e neki, vagy maradjunk a laptop ötletnél? Megjegyzés, 200 ezer forintnál többet nem szeretnénk költeni.

2020. jún. 1. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Valaszd azt, amit nagyon szeretne. Ha iPad, akkor az legyen, megha tudod is, hogy a jozan esz es a hasznalati/ar/ertek arany a laptop mellett szol. 2 kiloert istenigazabol amugy is csak egy kozepkategorias uj notit kapnal, kompromisszumokkal, ha az iPad mellett dontesz, akkor megvan az orom is, hasznalhato is, belefer 150be is, ertek tarto is, es amikor rajottok, hogy mennyivel jobb lett volna a noti, meg el is adhatjatok.
2020. jún. 2. 00:08
 2/5 fukapapa27 ***** válasza:
100%

Én ezek közül választanék és ezek közül a Lenovot! De ez csak az én ötletem!

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 2. 00:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat!

#1 Tekintve, hogy iPhone-ja van, lehet, hogy tetszene neki az iPad rendszere, meg tudtommal most megkapták ezt az új iPadOS-t, ami egy gép szintjére tudja emelni, kivétel a szoftveres alkalmazások - legalábbis sok videóban ezt látom, gondolom valóságban sem sokkal másabb. Ha meg nem tetszik neki, akkor visszaküldjük majd.

#2 Ezek nem tűnnek rossz gépeknek, amire neki kellene, bőven elegendő. Szerintem még kicsit gondolkodunk akkor rajta, mert az iPad is jó ajánlatnak látszik, ami kicsit bezavar a témába.

2020. jún. 2. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, bocs, h beleszolok, de #2 lehetosegeibol csak a 2. legyen opcio, nagyon fontos a dedikalt vga - szerintem - mar ha a laptop mellett dontesz.
2020. jún. 2. 01:56
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

A táblagép semmire nem való a tartalomfogyasztáson kívül. Dolgozni kicsi, zsebben hordani nagy.

Vegyél neki egy laptopot, abból is valami jobb darabot, mint pl Dell Vostro sorozat. Az iPAD-et felejtsd el, túlárazott a tudásához képest, mint minden Apple termék.

2020. jún. 2. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!