Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A ramok miért lettek ilyen...

A ramok miért lettek ilyen érzékenyre tervezve?

Figyelt kérdés
Kiveszem és visszarakom nem kapcsol be a gép pedig csak annyit csináltam hogy ki és beraktam. Meg ha sikerül is jól visszarakni kisebb anomáliák keletkeznek a gép müködésében mikrolaggok akadások stb. Ez valami vicc? Miért éri meg ilyenre gyártani hogy ilyen könnyen kontakt hibás lehet?
2020. dec. 9. 16:35
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
#30 Nyugi bazsi be ne dühödjél itt nekem. Lőtték a pizsit menjél feküdni
2020. dec. 9. 20:59
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
15 éve vagyok rendszergazda. Nem akarom megszámolni, hogy hány RAMot cseréltem már éeltemben, de nem kevés ez a szám. Ezek közül nulla esetben fordult elő, hogy egy addig jól működő RAM hirtelen elromlott volna. Nem állítom, hogy ezeket mostoha körülmények közé tervezték volna, tényleg precíziós alkatrészről van szó, de azért azt állítani is túlzás, hogy egy érintéstől tönkremennek. Van pár alapvető játékszabály, pl. hogy statikusan feltöltődve nem nyúlunk hozzájuk, és precízen vesszük ki/tesszük be, nem mint a vadbarom; de ezek betartása mellett nem tudnak ettől elromolni. Van, hogy kontakthibák keletkeznek, de általában ezek megszüntetése céljából szoktam kivenni, nem pedig a kiszedéstől lesz kontakthibás. Ilyenkor egyébként a csatlakozósor izopropilos áttörölgetése, vagy némi Tuner 600-as 90%-ban megoldja a problémát.
2020. dec. 10. 08:32
 33/33 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még ilyet! Szerintem ilyesmi a mai gépekkel nem fordulhat elő! Egy rakás hiba van ami ilyen laggokat okoz, például egy idő után ha nem telepíted újra és meg telik a meghajtó akkor ilyeneket fogsz tapasztalni. Nálam a gamer laptopon mikor megtelt a 500gb filmekkel és játékokkal még akkor sem csinált ilyet, de amikor torrent oldalakról töltögettem havonta újra kellett telepíteni mert akadt, laggolt, lassú volt de csak akkor tényleg mikor torrenteztem, különösebben azon belül is mikor játékokat szedtem és telepítettem! Azóta sem torrentezek játékokat csak filmeket és azóta sem fordult elő!
2021. jún. 25. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!