Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A ramok miért lettek ilyen...

A ramok miért lettek ilyen érzékenyre tervezve?

Figyelt kérdés
Kiveszem és visszarakom nem kapcsol be a gép pedig csak annyit csináltam hogy ki és beraktam. Meg ha sikerül is jól visszarakni kisebb anomáliák keletkeznek a gép müködésében mikrolaggok akadások stb. Ez valami vicc? Miért éri meg ilyenre gyártani hogy ilyen könnyen kontakt hibás lehet?
2020. dec. 9. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Hogy szivassák az embereket
óccó kínai
3 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos a tervezők nem számoltak azzal hogy olyanok is cserélgetni fogják a ramokat akiknek a kezében még soha életükben nem volt a baltánál finomabb szerszám... :(
2020. dec. 9. 16:44
 2/33 A kérdező kommentje:
#1 Ennek semmi köze a kérdéshez, már rengetegszer csináltam és mindig óvatosan kezelem a ramokat pont emiatt. Valaki tényleg írna normális választ is vagy csak a kötekedés lesz ebből? pedig nem ennek szántam a kérdést hanem értelmes eszmecseréknek.
2020. dec. 9. 16:45
 3/33 A kérdező kommentje:
Többi alkatrésszel nincsenek ilyen bajok csak a RAM-nál tapasztaltam ezt.
2020. dec. 9. 16:46
 4/33 anonim ***** válasza:
93%

Miután úgy tűnik nem fogadsz el más választ, csak amit a prekoncepciód szerint a szavazásnál is engedsz, és kötekedésnek veszed a tiedtől eltérő véleményeket, mégis milyen értelmes eszmecserére számítasz?

A RAM-ok kicsit sem érzékenyek. Jól bírják a határozott mozdulattal való installálást...sőt tapasztalataim szerint igénylik is.

2020. dec. 9. 17:00
 5/33 A kérdező kommentje:
#4 Ja nagyon nem ... Egy kicsit hozzaersz a chip reszehez máris kontakt hibas lesz...es itt nem hutobordas ramokrol beszelek hanem csupasz ddr2-ddr3 ramokrol ahol kell vigyazni hogy ne legyen zsiros a kehed stb
2020. dec. 9. 17:02
 6/33 A kérdező kommentje:
kezed*
2020. dec. 9. 17:03
 7/33 A kérdező kommentje:
#4 rohadt idegesito alkatresz a ram a tobbivel nincsen ilyen baj csak a ramoknal tapasztaltam ezt pedig mindig ovatosan kezelem oket erre megis... Volt olyan gep ahol a monitor csikozodott miatta es ujraberaktam megjavult. Valami nagyon rosszul lett tervezve mikor feltalálták
2020. dec. 9. 17:05
 8/33 A kérdező kommentje:
Na mindegy ugyis azt fogom kapni itt valasznak hogy en vagyok a huje es oljem meg magam. Kar volt várni valami olyan valaszt amiben van nemi info a ramok tervezesevel kapcsban
2020. dec. 9. 17:06
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 15 évben az EDO, SDR, DDR 1-2-3, ezen belül a DIMM és So-DIMM ramok esetében sem tapasztaltam olyasmit amiről beszélsz.

Az meg alap, hogy az ember tiszta kézzel nyúl a számítógéphez.

2020. dec. 9. 17:08
 10/33 A kérdező kommentje:

#9 nalam elofordult de gondolom te szakkorulmenyek kozott csinalod.

Lehet csak balszerencse vagy isten egyik csapása. Áj dont knów

2020. dec. 9. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!