A ramok miért lettek ilyen érzékenyre tervezve?
Figyelt kérdés
Kiveszem és visszarakom nem kapcsol be a gép pedig csak annyit csináltam hogy ki és beraktam. Meg ha sikerül is jól visszarakni kisebb anomáliák keletkeznek a gép müködésében mikrolaggok akadások stb. Ez valami vicc? Miért éri meg ilyenre gyártani hogy ilyen könnyen kontakt hibás lehet?2020. dec. 9. 16:35
21/33 A kérdező kommentje:
#20 Irna olyan is aki hasonszoru sorstars?
2020. dec. 9. 17:38
23/33 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy a Kingston noname, csak hogy az általad használt típus low budget kategória is lehet.
Vagy gondolod, hogy véletleenül van akár 50% árkülönbség is a típusok között?
24/33 A kérdező kommentje:
#22 Igen en offolom a kerdest oldalakon át nem? Akkor ki is trollkodik valójában?
2020. dec. 9. 17:41
25/33 A kérdező kommentje:
#23 legdrágábbat vettem azért annyira nem vagyok hülye.
2020. dec. 9. 17:42
26/33 anonim válasza:
Ramok kb a legbiztosabb dolgok, nem véletlen adnak kb élet garanciát néha. Nem kontakt hibásak, max az alaplap a rossz, de ahhoz hogy egy ramot elronts végig kell karistolni az összes slotot....
27/33 A kérdező kommentje:
#26 Hát sok szopas van veluk az biztos
2020. dec. 9. 17:47
28/33 anonim válasza:
Bazsika már a RAM szakmában is tevékenykedik?
29/33 A kérdező kommentje:
#28 Bazsika az te vagy? 😂
2020. dec. 9. 18:55
30/33 anonim válasza:
Sosem volt ilyen gondom. Többször kéne kitakarítani a gépet, Balázska!
Nehogy elveszítsünk egy ilyen banális hiba miatt! Mi lesz velünk Nélküled!? Nem hagyhatsz minket kérdés nélkül! Legyen ám telefonból is kettő, meg vagy 3 netelőfizetés... Ja arra nincs pénz, mert a farkasok elisszák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!