Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan Mini-pc t keresek amin...

Olyan Mini-pc t keresek amin futnak az újabb játékok is,tudtok ilyent?

Figyelt kérdés
Legalább 8gb ram, 4gb videókartya
2020. dec. 7. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokféle mini PC van, amelyiken elfutnak az újabb játékok is, annak az árából gyakorlatilag egy erősebb asztalit összeraksz, vagy kapsz egy jó laptopot.

Ha játékra, méghozzá az új játékokra kell, akkor a 100 ezer alatti kategória felejtős, de lehet még a 200 alatti is.

Itt van ez, egy erős mobil cpu-val, de még ez is mindig a CPU-grafikus részét használja, ami azt jelenti hogy elinulhatnak az új játékok, de a játékélmény messze nem lesz olyan mint egy dedikált VGA chippel.

2020. dec. 7. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. dec. 7. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
újabb játékok nagyon mini pc-n nem fognak nagyon jól futni, nincs meg a grafikus teljesítmény.
2020. dec. 7. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
kell építeni egy miniITX-es konfigot.csa jól meg kell tervezni hogy megfelelően szellőzzön, aztán lehet rajta gémelni.
2020. dec. 7. 16:52
 5/7 xKakashix ***** válasza:
#4 én is egy miniITX-es konfigot tervezek, ami nem lesz annyira kicsi, mert egy bitfenix prodigy itx-be tervezem pakolni a cuccokat, de nekem fontosabb volt a megfelelő hűtés, na meg hát tetszik maga a ház is :D
2020. dec. 7. 18:53
 6/7 anonim válasza:

Tudom már régi a kérdés de hátha más valakinek hasznos lehet:1 játékra szerintem alkalmas mini pc: [link]

2 intel nuc : [link]

2021. márc. 12. 18:51
 7/7 xKakashix ***** válasza:

én is nézegettem kifejezetten mini pc-t, ami alkalmas játékra pl ez: [link]

aztán legörgettem, meglátom a képeket, egy venti ikon alatta ezzel a szöveggel: "Strong Heating" azt hittem elsírom magam 🤣🤣

aki esetleg nem tudna angolul, annyit jelent, hogy "erős fűtés"... bár ilyen kis házban azzal az i9-el nem is csodálom, lehet jó meleget ad 😂😅

2021. márc. 12. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!