Melyik márkára esküsztök a PC iparban ami nektek bevált?
Figyelt kérdés
Nekem az Asus, mostani pc-ben is az alaplap, a monitor is asus, az új gépben meg majdnem minden asus lesz (egér, billentyűzet, monitor, alaplap).
2016-ban vettem a gépet, és eddig semmi baj nem volt vele, bele se néztem még a gépházba, tehát még újrapasztázva sem volt...
2020. dec. 6. 19:22
1/8 anonim válasza:
Azért ha az Asus megrázza magát,ki tudnak ők is adni kritikán aluli terméket - drágán. Én nem esküszök egyikre sem, próbálom mindig az aktuális keretből a lehető legjobbat kihozni.
2/8 anonim válasza:
Nekem használt irodai Dell laptopom van, 5-6 éves, de perfektül működik, kellően gyors, masszív. Az előző is ugyanilyen vokt, de már vagy 10 éves, első gen. i5 procival, kellett a váltás. De magával a géppel semmi gondom nem volt egyébként.
3/8 anonim válasza:
Semelyikre. Minden gyártónak voltak már rossz és jó termékei is. Lg monitorom van Gigabyte alaplapom Asus kártyám Samsung SSD-m
4/8 anonim válasza:
Memória Kingston, SSD Kingston vagy Samsung, HDD Toshiba, alaplap MSI vagy ASRock, tápegység be quiet!, videokártya MSI (Nvidia) vagy Sapphire (AMD).
5/8 anonim válasza:
Nagyjából én is azzal értek egyet mint amit utolsó leírt. Táp lehet még FSP is, a HDD meg esetleg Western Digital, de a mai tömeggyártás azt is hozhatja magával, hogy az új HDD pár nap (vagy 1-2 hónap) után elkezd hibásan működni és adatoknak kampec.
6/8 anonim válasza:
Dell, Asus, egykor az IBM-es Thinkpad nagyon bejöttek.
A legnagyobb csalódás az Acer volt.
Aminél komoly negatív előítélet van bennem: Hp (Compaq), Fujitsu, de nem használtam őket nagyon.
7/8 anonim válasza:
A HP pedig teljesen korrekt cuccokat gyárt.
8/8 anonim válasza:
Nincs ilyen. A NYÁK technológia szar, a szilícium chipeket brutálmagas hőmérsékletre terhelik, mindenki spórol a kondikon, VRM-en, mindenen, stb... nem véletlen, hogy a többség csak 1-2 év garanciát vállal.
Olyat kell választani, aki 3+ évet vállal, a többieknek nincs értelme, márka mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!