Új gépem van. Hogyan csatlakozzak a hálózatra? Melyik a legjobban bevált csatlakozó erre?
Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 16:31
2/14 A kérdező kommentje:
250mb-os netünk van. Milyet érdemes venni? Csak mert ez az rj45 a 45ft-os árával nem tűnik optimálisnak
2019. márc. 10. 16:53
3/14 anonim válasza:
P.O.C. egy proli, ne halgass rá. Nekem van 24 karátos arannyal futatott,gyémánt strasszokkal díszitett, ha érdekel.
4/14 anonim válasza:
Akkor vegyél olyan kábelt aminek puccos a vége: [link]
5/14 P.O.C. válasza:
#3: :D :D :D
Már a kérdés is pontatlanul van feltéve.
Az RJ45 a 8 eres hálózati csatlakozó szabványos neve. Akkor is ez a neve, ha platinából van a csatlakozó smaragdból faragva. És ugyan arra a sebességre lesz képes, mint a 40 ft -os.
250 Mbit, vagyis bármilyen minimum CAT5e jelű UTP kábel jó hozzá, bármilyen csatlakozóval RJ45 csatlakozóval a végén.
6/14 anonim válasza:
Az rj45 egy szabvány. Veszel egy utp kábelt valamelyik számtech boltban, vagy műszaki cikkeket árusító boltban és veszel egy utp kábelt. Egy kis segítség a választáshoz:
7/14 anonim válasza:
Eladom neked én ezt tizezerert is
8/14 A kérdező kommentje:
Wifire szeretnék vele csatlakozni
2019. márc. 10. 19:45
9/14 anonim válasza:
Nekem van wifi kábelem, arannyal körbefuttatott. Érdekel? Gyerekbiciklit beszámítok!
10/14 A kérdező kommentje:
Tplink ac600 jó?
2019. márc. 11. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!