Az alaplap dobozának le kell lennie ragasztózva vagy sem? több lenn
Mindennek le kell legyen ragasztva. Sok helyen direkt olyan ragasztószalagot/matricát használnak, ami jelet hagy a dobozon, hogy az nem gyárilag csomagolt illetve kibontott.
Valószínűleg olyan alaplapot vettél, amit az üzlet már vagy tesztelt/lecsekkolt, vagy eladott már egyszer, csak a vásárló visszaküldte ők pedig újra eladták.
Normálisabb helyeken némileg olcsóbban árulják az open box termékeket, viszont például 3 év gari helyet csak 1 évet adnak.
Mindenképp tedd szóvá a boltnál ahol vetted már csak azért is. Nézd meg mit mondanak, lehet tudnak róla és bevállalják hogy cserélik. (Legyen mondjuk fotód ahogyan kaptad a dobozt)
Véleményt is írj róluk, hogy a nyitott dobozos termékeket árulják újként, csak hogy aki onnan vesz az tudjon róla.
"vagy lehet elfelejtették leragasztani"
Azt kétlem, mert a gyárból már úgy kéne kijönnie.
Most tök random rákerestem egy unboxing videóra, de itt is van matrica a karton behajtásánál.
Ezzel szokták igazolni a gyártók, hogy amit viszontadnak el a reseller-ek, igazolható legyen, hogy nem volt kibontva.
Nekem mindenem le volt így ragasztva, a Crucial ssd matricája például rá is nyomott egy kis mintát lehúzáskor a dobozva, recés csíkok a matrica mentén.
na én találtam pont olyan unboxing videót mint enyém:
https://www.youtube.com/watch?v=HEBLjM3AsSc
itt is simán kinyitja, nincs semmi ragasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!