Honnan tudhatom meg, hogy milyen hangkártya van az alaplapomon?
Figyelt kérdés
A neten nem írják sehol sem. Egyébként egy Gigabyte GA-H81M-S alaplapom van. Azért érdekelne, mert nemrég hallottam arról, hogy a hangkártyától is függ, hogy milyen a hang, amit a fülesen hallok (eddig azt sem tudtam, hogy létezik hangkártya), nekem pedig egy minőségi fejhallgatóm van, és gondolom ezzel a régi alaplappal nem tudom teljesen kihasználni.2020. dec. 2. 12:59
1/5 anonim válasza:
"A neten nem írják sehol sem."
Csak te nem tudsz keresni.
Google keresés az alaplap típusára, első találat, specifikációk:
Realtek® ALC887 kodek
Milyen fejhallgatód van? Egy jó alaplapnál nem hallasz különbséget!
2/5 A kérdező kommentje:
HyperX Cloud II.
Akkor nem lenne semmi különbség a hangban, ha vennék egy jobb alaplapot (jobb hangkártyával), vagy vennék egy jó külső hangkártyát?
2020. dec. 2. 13:21
3/5 anonim válasza:
Ja, hát ezen nem fogsz különbséget hallani. Azt hittem, valami jobb Sennheiser fülesed van, de még azon is csak a vájtfülűek hallanak különbséget.
4/5 A kérdező kommentje:
De olyan mondjuk nem lehet, hogy ez az intergrált hangkártya nem támogatja a 7.1-et vagy ilyesmi? Tényleg semmivel sem jobbak a minőségibb hangkártyák?
2020. dec. 2. 13:28
5/5 anonim válasza:
De, jobbak. Csak ez nem high-end füles, amivel hallanád esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!