Gondot okzhat ez a ram használatnál?
Asus ROG Strix G G531GU-AL740 laptopom van
8 gb 2666Mhz rammal.
Megnéztem és láttam pl RDR 2-ben akár 7800mb-ot is felhasznált de átlag az ilxa 6500-7500 között volt.
Gondot okozhta ez a ramnak hogy majdnem fullon volt használva?
Nem gond, de ha van egy gyors (NVME) SSD-d, akkor akár megéri virtuális memóriát bekapcsolni, adni neki Windows-on belül.
Viszont ha elfogy a fizikai (8GB) RAM, akkor elég nagy szaggatások is lehetnek, amíg ürít a háttérben, illetve ír/olvas virtuális memóriából.
Neem nem akad meg.
Hát bővíteni sajnos nem tudom mivel még kicsit több mint másfél év garancia van rá.
Tudom ez a 8gb ram kevés nem tudom hogy 1 stickkel rendelkezik vagy esetleg kettővel de azt tudom hogy 32gb ramra lehet max bővíteni.
Nem értelek... mi köze a garanciának a RAM bővítéséhez? A lényeg, hogy garanciába küldéskor legyen visszaállítva az eredeti állapot. Ne cserélj semmit, ne legyen hiány, ne legyen pluszalkatrész. De azon kívül belerakhatsz bármit.
Tehát csak így lecsavarozod-lepattintod a hátulját, figyelsz a szalagkábelekre, és már bent is vagy a gépben. Mehet a plusz RAM.
Amit másik válaszoló írt, az a "virtuális memória" kulcsszavakkal kereshető googleben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!