Zúgó laptop használata nem okoz-e gondot?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, ha elkezd zúgni a laptop ventilátorja (valószínűleg túl sok por miatt, 1 éves készülék), akkor attól még ajánlott-e tovább használni, vagy első körben érdemes kitisztítani/szerelőhöz vinni (garancia még van rá).
Tehát okozhat-e bármi gondot hosszútávon ha tovább használják a zúgó készüléket.
A válaszokat előre is köszönöm!
mielőtt túlmelegedne, úgyis leáll magától.
ettől független érdemes belefújni egy kis sűrített levegőt.
Régebben is így zúgott? Vagy mostanában ilyen?
Én elvinném garanciában egy tisztításra. Persze zúgás függő, de azt nem halljuk.
Köszönöm a válaszokat.
Nemrég kezdte el, és nem a saját eszközömről van szó:).
Csupán azon ment a vita, hogy én rögvest kitakarítottam és ezzel el is múlt a zúgás.
Más pedig azt tanácsolta, hogy lehet tovább is használni úgy, mert "csak akkor lesz gond, ha már nem hallom hogy zúg", mert ugye megáll akkor.
Erről pedig nem találtam információt, hogy mennyire érdemes / nem érdemes használni azután.
Zúgás egyébként még nem vetekszik egy repülővel, de erőteljesen hallatszik, hogy valami nem okés. Máshogy nem tudom körbeírni:).
A zöldek mentek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!