Laptop használata pc-vel lehetséges?
Van egy lenovo z50-75 laptopom, elég jó egyszerűbb feladatokra, mint pl webszerkesztés, de a komolyabb játékok nem igazán futnak el rajta... és nem lehet bővíteni...
Arra gondoltam, hogy lehet-e azt csinálni, hogy veszek egy számítógépet (PC-t), és valahogy "hozzákapcsolom" a laptophoz, így a PC-n lévő háttértárra is tudok pakolni, plusz ha elindítok egy játékot, akkor a PC-ben lévő ram fogja futtatni (amit lehet bővíteni pl 16 gigára) és nem a laptop (4gigája). Plusz a PCben lévő processzor is működne (amit lehet bővíteni ellentétben a laptoppal), és így minden játék lazán elfutna. Lehetséges??
Tömören: Van egy laptop és egy pc összekötve, és mindkettő teljesítményét ki tudom használni.
Persze ha lekapcsolom a pc-t a laptopról (mert megyek vhova) akkor csak a laptop teljesítménye lesz..
ha van egy ford focusod meg egy mercedes amg-d, nem tudod egyszerre mindkettővel vitetni magad. ha játszani akarsz, használd majd a PC-t, ha mész valahova, akkor a laptopot. ilyen egyszerű.
linux clusterrel megoldható lenne elvileg néhány feladat megoldása de játékra...
állítólag van rá megoldás hogy táppal+vga-val tudsz játszani vele de komolyan.. a lényegét veszíti el és külön monitor is kell hozzá de én nem hiszek benne..
https://www.youtube.com/watch?v=bP_8EYQ-2RA
viszont nem tudom miért válogatsz annyit mire befejezed ezt az egészet 2x annyi pénzt el fogsz költeni és fele akkora teljesítményed lesz.. egyébként laptopot használni mint periféria nagy hülyeség lenne.. touchpad-en úgy se lehet játszani egy egér billentyűzet kombó 2000ft egy monitort meg csak veszel, a legolcsóbb monitor sem biztos hogy rosszabb mint a te laptopod monitorja..
aha, gamer laptopot vegyek fél millióért amikor jó helyen vásárolt jó alkatrészekből 200k ért összerakok egy gamerlaptopot verő pc-t
touchpaddal is lehet játszani.. de az egér+billentyűzet is megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!