Laptop használata pc-vel lehetséges?
Van egy lenovo z50-75 laptopom, elég jó egyszerűbb feladatokra, mint pl webszerkesztés, de a komolyabb játékok nem igazán futnak el rajta... és nem lehet bővíteni...
Arra gondoltam, hogy lehet-e azt csinálni, hogy veszek egy számítógépet (PC-t), és valahogy "hozzákapcsolom" a laptophoz, így a PC-n lévő háttértárra is tudok pakolni, plusz ha elindítok egy játékot, akkor a PC-ben lévő ram fogja futtatni (amit lehet bővíteni pl 16 gigára) és nem a laptop (4gigája). Plusz a PCben lévő processzor is működne (amit lehet bővíteni ellentétben a laptoppal), és így minden játék lazán elfutna. Lehetséges??
Tömören: Van egy laptop és egy pc összekötve, és mindkettő teljesítményét ki tudom használni.
Persze ha lekapcsolom a pc-t a laptopról (mert megyek vhova) akkor csak a laptop teljesítménye lesz..
Oké akkor igyekszem összefoglalni.
Ahogy te gondolod nem cogod tudni összekötni a laptopot és a PC-det.
Laptopot ne vegyél játékra mert marha drága ami tényleg jó is játékra.
Vegyél otthonra egy PC-t monitorral billentyűzettel és játsz azon szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!