Okoz-e gondot, ha 12V 3A adaptert használok?
Konkrétan belső merevlemezt szeretnék külsőnek használni egy ilyen cuccal:
Az eddig megvan, hogy a 3.5"-os szerkezetek tápellátást igényelnek, de nem tudom, hogy számít-e az amper. Én úgy tudom, hogy inkább a feszültség a kényes, mint a telefontöltésnél. Itt konkrétan nem írja, hogy mekkora kell neki, de több helyet 12V 2A-es adapterrel adják, vagy ajánlják mellé. Nekem itthon van egy 12V 3A-es. Használhatom vele?
A másik kérdés, hogy belső optikai meghajtóval ezt el lehet játszani, hogy külsőnek használom?
Egyébként most nézem az adaptereket, annyira nem vág földhöz, 600-ért már kapok 2A-st.
Még az érdekelne, hogy optikai meghajtónál is működne ez, hogy külsőnek használom?
Vagy még eszembe jutott egy olyan, hogy egy belső optikai meghajtót teszek a gépbe (meghajtó amúgy van a szekrényben :D), és egy média szerverrel, mondjuk Serviio-val (ezt egyből vágja a TV, régen sokat használtam) megosztom az E:\ meghajtót (ami nálam az optikai), akkor azt a dolgot, akár gyári filmet, akár DVD formátumot, amit lepörget a meghajtó, a TV lebírná adni, vagy ezek már nagyon elvetemült ötletek?
(Ezt odaírtam egy másik kérdésemhez is, ha esetleg valaki olvasná ott is)
Azért jó sufnituning, mert tornáztatja az ember agyát.
Köszi a válaszokat.
Azért kellene, mert nincs DVD a házban, és ha meg szeretnénk nézni a régi cuccokat, akkor meg lehetne. Nem filmekre gondolok, azokat ncore-ról lehúzom, hanem ilyen saját dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!